Publicitat
Economia · 25 de Juny de 2009. 22:49h.

L'auditoria apuja les pèrdues de La Seda un 53%

El deute financer del grup és de 868 milions d'euros

L'auditoria apuja les pèrdues de La Seda un 53%

Instal·lacions de La Seda

Finalment, el consell d'administració de La Seda de Barcelona ha aconseguit aquest dijous aprovar els comptes de 2008 després que l'auditor, Horwath, realitzés notables modificacions. Horwath ha augmentat un 53% les pèrdues registrades per La Seda, fins a 565 milions d'euros. El deute financer del grup químic ascendeix a 868 milions, davant un patrimoni net de 475 milions, per la qual cosa el fons de maniobra negatiu se situa en 649 milions.

Davant de la difícil situació financera, l'empresa presidida per Jose Luís Morlanes ha arribat a un acord amb la banca creditora per elaborar, en un termini de 60 dies, un pla de viabilitat que permeti donar continuïtat al grup.

El consell d'administració també ha aprovat un pla de reestructuració que inclou una ampliació de capital de 150 milions i la possibilitat de proposar a les entitats financeres de convertir part del deute en capital.

A partir d'aquest moment, s'obre la possibilitat que l'Institut Català de Finances concedeixi a La Seda un crèdit de 15 milions d'euros, que havia condicionat a l'aprovació dels comptes de la companyia.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat