Publicitat
Economia · 19 de Febrer de 2011. 11:03h.

"Las preguntas de usted son impertinentes"

Ruiz Mateos es queixa a Matías Prats que "pregunta acusando"

José María Ruiz Mateos, màxim responsable del grup Nueva Rumasa, s'ha queixat durant l'entrevista a Antena 3 amb Matías Prats que "les preguntes de vostè són impertinents" ja que "pregunta acusant".

Després de l'anunci de la sol·licitud de preconcurso de creditors com a mesura per a la insolvència del grup, l'empresari, que té quatre mesos per renegociar el deute, considera que "tothom cobrarà, ja que el patrimoni de Rumasa és enorme, molt més gran que l'abast del deute".

Considera que el seu grup empresarial ha arribat a aquesta situació pel moment econòmic en què viu Espanya. "En aquesta crisi, la gent no paga amb la celeritat que correspon, i ens estem veient en problemes. Acomiadar a una persona és una gran angoixa".

"A mi m'agrada la senzillesa, no valc res ni tinc res, però sóc un empresari com cal, i això és una realitat. Esteu convidats tots els espanyols a visitar les instal·lacions de Nova Rumasa, a veure si les veuen millors", ha explicat Ruiz Mateos.

Ruiz Mateos, en un moment de l\'entrevista amb Matías Prats
Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 pepe, andorra, 20/02/2011 - 20:31

eso, q aprenda de millet y de los de santaco, verdaderos profesionales del trinque; q lastima q el prats no llamara a Molto, el de Caja castilla la mancha y le hiciera las mismas preguntas, q bien le ha ido al regimen la muerte "accidental" del hijo de lara.

#9 Sebastià Dalmau, Barcelona, 19/02/2011 - 16:45

Pere. Països Catalans...
Aprèn a redactar. Exactament que vols dir?
Em dones la raó. no?

#8 FART D'ESPANYOLS INTOLERANTS, LLEIDA, 19/02/2011 - 16:41

TÍPIC EMPRESARI AMB EMPRESES PANTALLES, FOSQUES I AMB SEU AL CARIB...AIXÒ SÍ,DESPRÉS UNA MICA DE MISA I BONDAT CATÒLICA ...I COM SI RES...

#7 Pere, CATALONIA IS DIFERENT, 19/02/2011 - 16:27

DALMAU, RUIZ MATEOS ANS CO. NO SON ELS MATEIXOS QUE ELS EMPRESARIS CATALANS, SON PITJOR!!! LLEPACULS DEL NACIONALISME. HAN DE VENIR DE LA RESTA D'ESPANYA PER REFLOTAR CATALUNYA, COM EL DE INDITEX, QUE INVERTEIX 190 MILIONS D'EUROS EN UNA NOVA PLANTA. GRÀCIES A ESPANYA!!

#6 ANTONIO PEIRO, LLEIDA, 19/02/2011 - 14:43

Mi total apoyo a D. Jose Maria Ruiz Mateos, ante la campaña de acoso por parte de los medios.
El Estado deberia pagar a la familia Ruiz Mateos lo que le debe.
Nueva Rumasa es de las pocas empresas que matine en sus puestos a todos sus trabajadores