Publicitat
Economia · 19 de Novembre de 2012. 17:12h.

Lara rep la plataforma de la 'mani' del 12-O

També el ministre de l'Interior, Jorge Fernández

Lara rep la plataforma de la 'mani' del 12-O

Parra, Lara i Fernández Díaz, durant l'acte

El ministre d’lnterior del Govern d’Espanya, Jorge Fernández Díaz, i el president del Grup Planeta, José Manuel Lara Bosch, han rebut avui el Cor del Moviment Cívic D’Espanya i catalans. Manel Parra, president de l'associació que anima la ciutadania a votar formacions que aposten per la unió de Catalunya i la resta d’Espanya, ha fet l’acte de lliurament abans de la conferència titulada ‘La Catalunya de todos”, organitzada por Nueva Economía Fórum a l’hotel Avenida Palace de Barcelona.
 
Manel Parra, just abans de fer el lliurament del Cor a les dues personalitats, ha dit que “el millor per als catalans i el conjunt dels espanyols és la unitat, perquè és més allò que ens uneix i perquè és amb la força del diàleg, l’entesa i el compromís que podrem construir un millor futur, agermanats i dins Europa”.
 
José Manuel Lara ha afirmat que “a aquest moviment jo els recomano un eslògan: “Somos catalanes y españoles; somos españoles y catalanes/ som catalans i espanyols; som espanyols i catalans” Per la seva part, el ministre d’Interior, Jorge Fernández Díaz, ha dit que “la millor manera de ser català és ser espanyol”.
 
L'Associació, que va sorgir el passat octubre, compta ara amb l'empenta de més de 150 persones de la societat civil catalana. Va organitzar la Concentració cívica del passat 12 d’octubre a la plaça de Catalunya i està formada per diversos col·lectius i entitats cíviques i culturals.

Aquestes dies, a més de continuar amb el lliurament de cors a empresaris i altres personalitat, el Moviment Cívic d’Espanya i catalans segueix amb la campanya ‘Dóna-li la volta’, que també demana als ciutadans nacionalistes moderats, que apostin pel bé de tots, per alguna formació que defensi que Catalunya i el conjunt d’Espanya sumen.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#26 Artur, Barcelona, 20/11/2012 - 11:24

Quines penques!

Catalans espanyols que voten i van contra Catalunya?

A P P C

#25 dauer3, Barcelona, 20/11/2012 - 08:47

Al senyor Lara se li hauria de caure la cara de vergonya.
A l'altre, no li pot caure perque té molta cara i molt poca vergonya.
Ahora que estamos reunidos, ahora que estamos reunidos, tralará, vamos a contar mentiras, tralará.

#24 .Martolina, Barcelona, 19/11/2012 - 23:04

D'acord, queda clar que per aquesta gentola és més important rebre un grupet que va reunir 5.000 o 8.000 persones a plaça Catalunya (segons Guàrdia Urbana) a tot un poble que va treure 1,5-2 milions de persones per tot el centre de Barcelona (segons Guàrdia Urbana). Ells sabran!

#22 takolo3, Donostia, 19/11/2012 - 21:48

Han cantado el cara al sol ?

#21 Trinity, BCN, 19/11/2012 - 21:18

la pandilla basura, senyor Lara ja pot començar a fer capses i cap a les Espanyes, allí els encanten els llibres, els fan servir per encendre la llar de foc