Publicitat
Economia · 6 d'Octubre de 2010. 13:30h.

Laporta reparteix 'bitllets' de 500 euros contra l'espoli fiscal

Solidaritat creu que "Catalunya pot ser el quart Estat d'Europa si assoleix la independència"

Laporta reparteix 'bitllets' de 500 euros contra l'espoli fiscal

Laporta, amb els 'bitllets' de 500 euros

El líder de Solidaritat Catalana per la Independència, Joan Laporta; acompanyat d'Uriel Bertran, ha repartit un paper en forma de bitllet de 500 euros al Mercat de la Boqueria per denunciar l'espoli fiscal que pateix Catalunya. A la part posterior dels bitllets, hi havia informació sobre l'aventatge de la independència de Catalunya des del punt de vista econòmic.

Laporta, en declaracions davant els mitjans, ha manifestat que "la independència és la solució la crisi econòmica que patim" ja que "l'espoli fiscal ens està portant a una situació d'empobriment democràtic, nacional i, sobretot, econòmic". En aquest sentit, ha assegurat que "Catalunya pot ser el quart Estat d'Europa si assoleix la independència".

Laporta ha qualificat d'"inconstitucional" el concert econòmic que proposa i ha manifestat que "políticament és inviable per què PP i PSOE s'haurien de posar d'acord". Per altra banda, ha dit que "no n'hi ha prou" amb el concert econòmic "per sortir de la crisi". "Les propostes que s'estan fent des d'altres partits només fan que mantenir amb més del mateix", ha afegit.

En els bitllets que ha repartit la formació independentista s'apunta que amb la independència "rellançarem la economia i crearem milers de lloc de treball posant fi a l'espoli fiscal de 22.000 milions d'euros que cada any Espanya pren a Catalunya". També "crearem beques-salari per als joves estudiants, incrementarem les pensions 2500 euros l'any i ajudarem les empreses a crèixer".

També s'apunta, en la part posterior del bitllets, que "disposarem d'infraestructures de primer nivell" i "incrementarem els pressupostos de la Generalitat un 70%".

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#39 Frank, Berga, 07/10/2010 - 21:40

Para los que las cosas la ven muy facil solo recordarles que cuando se creo la CEE, Francia tenia una colonia llamada Argelia y que yo sepa este pais no pertenece a la Union Europea. En una independencia no creais que los españoles seran los tontos si no les conviene que cataluña este en la UE.

#38 Fivaller, Barcelona, 07/10/2010 - 18:52

per qué no passeu el meu comentari, dient que "s'ha produït un error? Quin error? No hi ha cap error. Es correcte al 100%. L'unic error deu ser que no us agrada el que dic. I és absolutament correcte. Deixar passar només el que us agrada és manipulació de l'opinió

#37 Victor, Mollet, 07/10/2010 - 11:38

Laura de bcn, em sap greu però Catalunya ja és dins de la UE. Així que tu i jo, continuarem sent ciutadans de la UE en una Catalunya independent. Amb la por no fareu res.

#36 Laura, Bcna, 07/10/2010 - 09:49

Expolio fiscal?4ºestado de Europa?pero en k fantasia vive este hombre por dios?1º k si Cataluña se declarara independiente tendria k ser aceptada como pais x el resto de Europa, tendria k tener moneda propia y una vez aceptado como tal intentaria entrar en la UE,unos 10años tardaria,seamos reales

#35 Se los escanea él mismo, bcn, 07/10/2010 - 09:45

Los blletes de verdad los hacen en MADRID, ESPAÑA. Los de Laporta son falsos se los escanea en casa: fiel retrato de la CAT. real, racista, excluyente, quejica, botiguera corrupta y con un PIB 6 veces inferior al de España