Publicitat
Economia · 13 de Març de 2016. 14:17h.

L'Agència Tributària també haurà de ser pactada amb l'Estat

El secretari d'Hisenda reconeix que cal "un procés de negociació” amb el govern espanyol

L'Agència Tributària també haurà de ser pactada amb l'Estat

Lluís Salvadó

El secretari d’Hisenda de la Generalitat, Lluís Salvadó, en una entrevista a l’Ara, explica que “d’aquí 16 mesos Catalunya haurà d’assumir totes les competències” pel que fa a al futura Agència Tributària.

Salvadó explica que això es fa “amb un procés de negociació amb l’estat espanyol, s’hauran de pactar els termes de la desconnexió”. Preguntat sobre si això només es pot fer de forma pactada, contesta que “és el més lògic, sempre hem intentat resoldre els conflictes amb diàleg”.

“Quan la desconnexió sigui un fet consumat, i l’Estat i la comunitat internacional ho entenguin, això abocarà a una taula de negociació”, augura l’alt càrrec. “La nostra funció és que l’ATC pugui recaptar tots els impostos en 16 mesos. El Govern determinarà el moment de la desconnexió. Pagarem els impostos a Catalunya quan Catalunya sigui independent”, indica.

D’altra banda, revela que “ja hem començat a aplicar l’embargament de comptes per a la recaptació per via executiva. El de nòmines el posarem en funcionament en els pròxims sis mesos. I la tercera fase, la d’embargament de béns, l’estem començant a desenvolupar”.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#14 Carlos Gomez, Bcn, 14/03/2016 - 20:41

La darrera vegada que van fer aquesta crida, pagar els impostos directament a la GenCat, nomes van respondre 400 despistats i d´entre ells cap dels patriotes que ho van impulsar com fan sempre aquests herois.
Un cosa es desfilar per la Meridiana amb la bandera i l´altre la cartera.
Qui no corre vola

#13 BEJOTA, BCN, 14/03/2016 - 16:34

Última actualització Diumenge, 13 de març de 2016 14:05 h
El president del Cercle d'Economia recomana al Govern aparcar la independència una dècada
Segon Antón Costas la independència de Catalunya hauria de ser una aspiració a llarg termini.

#12 botifler1914, Rufilandia, 14/03/2016 - 12:18

Quan la desconnexió sigui un fet consumat, i l?Estat i la comunitat internacional ho entenguin, això abocarà a una taula de negociació.....

Se nota que ha estudiado en una Universidad a distancia (sobre todo de la realidad).

#11 topogigio69, Badalona, 14/03/2016 - 10:15

Que diuen aquest que farà la ATC? Si un cas o faran les Diputacions, en concret la ORGT de la Diputación de Barcelona, a la ATC están intentan-ho des del 2012 i encara no han aconseguit res de res, ni un sol resultat positiu.

#10 Carlos Gomez, Bcn, 14/03/2016 - 00:58

La imatge d´aquest dos i la sensacio que transmeten mes aviat sembla sortida d´un gag de El Intermedio o del mateix Polonia.
Es imposible pendres seriosament les bajanades que diuen no nomes pel fons sino sobre tot i tambe per la forma que no els ajuda gens.
Semblen dos figurants d´un anunci d