Publicitat
Economia · 7 de Febrer de 2018. 20:45h.

L'Aeroport de Girona remunta el vol

Creix un 17% el nombre de passatgers el 2017

L'Aeroport de Girona remunta el vol

L'aeroport de Girona ha experimentat un increment d'un 17% de passatgers el darrer any 2017, essent 1.946.816 les persones que han fet ús de la infraestructura. Un increment substancial coincidint amb el 50 aniversari. El nombre d'operacions comercials ha augmentat un 16,5%, amb un total de 13.805, i les operacions de transport de càrrega, que han estat de 125 tones, han experimentat un increment del 144%. Tot i que Ryanair continua sent el principal operador de l'Aeroport, amb gairebé el 74% dels vols, destaca l'increment d'altres operadors com Jet2Transavia o Pobeda.

El delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, ha visitat aquest dimecres l'Aeroport Girona-Costa Brava coincidint amb el 50 aniversari juntament amb el subdelegat del Govern a Girona, Juan Manuel Sánchez, i el director de l'Aeroport, Lluís Sala. Millo ha valorat aquest dimecres el canvi de tendència que ha experimentat l'Aeroport i ha destacat que això "repercutirà positivament sobre l'economia i la creació d'ocupació". 

Enric Millo també ha ressaltat "la política clara de diferenciació que han liderat d'una manera eficient AENA i el director de l'aeroport, per tal de poder ampliar el nombre de companyies que operen i avançar en la línia de la diversificació i potenciació d'aquesta infraestructura". 

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat