Publicitat
Economia · 2 de Novembre de 2016. 20:19h.

La Vall d’Aran aprova un hotel de luxe en plena moratòria a Barcelona

De 1.500 metres quadrats amb piscina, sauna i spa a Bossòst

La Vall d’Aran aprova un hotel de luxe en plena moratòria a Barcelona

Imatge de la Vall d'Aran

La Vall d’Aran ha decidit ampliar la seva oferta hotelera amb un nou allotjament a Bossòst perquè el territori continuï sent un referent del turisme rural a Catalunya. La Comissió territorial d’urbanisme de l’Aran ha aprovat, en aquest sentit, la construcció d’un hotel de 1.555 metres quadrats amb piscina, sauna i spa.

El nou complex tindrà 1.555 metres quadrats de sostre, distribuïts en una plata baixa, dos pisos i una sotacoberta, i s’ubicarà en una casa tradicional existent -ò des d’Aunòs-, la qual es rehabilitarà i ampliarà, segons ha informat el departament de Territori i Sostenibilitat a través d’un comunicat. Els treballs de rehabilitació, però, respectaran la tipologia tradicional de les cases de la zona.

D’aquesta manera, el Consell General d’Aran aposta per ampliar la seva oferta hotelera per mantenir-se com una de les principals destinacions turístiques de Catalunya, una decisió que es contraposa amb la moratòria als hotels que manté l’Ajuntament de Barcelona. El govern d’Ada Colau, en aquest sentit, va prorrogar el passat març la prohibició d’obrir nous allotjaments turístics a la ciutat fins l’estiu del 2017.

Tot i la moratòria, l’oferta de llits turístics s’incrementarà a Barcelona amb un macroàlberg de 450 places que s’instal·larà a l’avinguda Icària de la Vila Olímpica.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Cat Show, Vic , 03/11/2016 - 14:54

Este espacio recalificado para hotel, cuyo propietario es el Sr. Boya ex diputado de Convergencia en el Parlament y cuñado del actual Sindic de Aran Carlos Barrera. Todo queda entre amigos de Convergencia el resto a mirar y pagar.

#3 !!*!!, Bcn, 03/11/2016 - 10:58

Algú m'ho ha d'explicar perquè no ho entenc.
De què vé un article que ens diu que els aranesos fan un hotel de luxe. Està prohibit ? No convé, hi ha masses hotels a l'Aran ? Si per cas l'article ens ho hauria d'explicar.
Què pinta que a Barcelona hi hagi moratòria ? Que per cas l'article

#1 Karhu, Bcn, 02/11/2016 - 20:36

Es conegut per tots que a l'aran es suprimeixen vivendes en us per ocupar els llocs per hotels i desplaçar la poblacio de clase baixa als extraradis...no et fot...

#1.1 Jaime de Naut, Vielha, 02/11/2016 - 21:47

Es aranesi non hem catalans. Eth ton fiulet ei pas vertat.