Publicitat
Economia · 19 de Febrer de 2018. 22:14h.

La UE premia De Guindos amb el BCE

Toni Comín denunciava que Espanya era un estat "franquista"

La UE premia De Guindos amb el BCE

El ministre d'Economia, Luis de Guindos

El ministre d'Economia, Luis de Guindos serà el vicepresident del Banc Central Europeu (BCE) des d'aquest mes de juny. Amb aquest nomenament, Espanya guanya influència a les institucions europees i recupera part del pes perdut des del 2012. De Guindos, que ha rebut el suport dels governs de l'euro per convertir-se en vicepresident del BCE, ocuparà el càrrec després que Irlanda retirés el seu candidat al lloc, Philip Laneal constatar que el suport al candidat espanyol era molt superior. El ministre d'Economia substituirà a l'actual vicepresident del BCE, el portuguès Vitor Constáncio

La candidatura de De Guindos, que comptava amb el suport ferm dels països com Alemanya, França, Itàlia, Grècia, Eslovàquia, Malta i Portugal, ha propiciat la retirada del candidat d'Irlanda, ja que feia impossible que aquest guanyés la votació.

L'elecció del ministre d'Economia de l'Executiu de Mariano Rajoy a la vicepresidència del BCE contradiu les acusacions d'alguns sobiranistes que acusen l'Estat espanyol de no ser una democràcia. L'exconseller de Salut, Toni Comín va manifestar que el Govern de Mariano Rajoy era un govern "franquista" durant la manifestació a Brussel·les per la llibertat dels 'presos polítics'. "Teniu por d'un jutge belga de la mateixa manera que teniu por de les urnes! Per què sou uns franquistes!" va exclamar Comín.

L'extitular de Salut també va afirmar que "teniu molta por de Catalunya perquè és un país de demòcrates. I teniu por de la democràcia. La democràcia sempre guanya!" va dir enfervorit. Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#11 Rodejet, Barcelona, 20/02/2018 - 17:12

Frau Merkel ja té el criat que l'hi feia falta.
Han fet retirar el candida irlandès, perquè si s'hagués de votar, encara perdria.

#10 pepe.----, andorra, 20/02/2018 - 14:27

de verdad le importan a alguien lo mas minimo los exabruptos de una persona como Comin? A mi no me importan lo mas mínimo.

#9 Sergi , Barcelona, 20/02/2018 - 13:50

Pero quien es el pobrecito de Toni Comin???, a banda de ir de partido en partido para ver donde podia chupar y que podia sacar, nada mas, un don nadie, la nada, un conjunto vacio, un cero a la izquierda.

#8 Sergi , Barcelona, 20/02/2018 - 13:50

Pero quien es el pobrecito de Toni Comin???, a banda de ir de partido en partido para ver donde podia chupar y que podia sacar, nada mas, un don nadie, la nada, un conjunto vacio, un cero a la izquierda.

#7 joan, manresa, 20/02/2018 - 11:07

tinu.)varen veures afectades tambe entitats ,com Bankinter,Caja Madrid.,BBVA..etc..,--Pro clar el Sr.De Guindos va sortir de la seva plaça aterrizant al Govern Espanyol,com a ministre d'Economía..,quinas paradoxas..,a colocat a quasi tota la seva familia ,amics i coneguts.Fins i tot algú va pasar de veterinaria aagregada a la Emb.Esp.de Washington