Publicitat
Economia · 21 de Setembre de 2011. 22:00h.

La patronal es reorganitza

Foment del Treball canvia la seva estructura per ser "més eficient"

La patronal es reorganitza

El president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, en una imatge d'arxiu

La principal patronal catalana, Foment de Treball, ha creat tres noves direccions, tècnica, de formació, i serveis, amb l'objectiu d'enfortir l'activitat de l'organització catalana i dotar-la de major agilitat i rapidesa.

El secretari general de Foment, Joan Pujol, estarà al capdavant d'aquesta nova organització, dissenyada pel seu president, Joaquim Gay de Montellà, segons ha informat la patronal en un comunicat.

Gay de Montellà ha assegurat que, amb aquests canvis, pretén que l'organització sigui més eficient "amb els mateixos o menys recursos" i respondre així a la seva funció de representants dels empresaris.

L'economista Alba Cabañas es farà càrrec de la direcció tècnica; Maria Dolors Giner assumirà la direcció de l'àrea de formació, i Maribel Aguirre serà la titular de la direcció de serveis.

Segons Gay de Montellà, la nova organització "és un primer pas en el camí per al nou context social, en què canvia el paper dels anomenats agents socials i les relacions que s'estableixen entre ells".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat