Publicitat
Economia · 11 de Novembre de 2010. 15:28h.

La multinacional Chery desembarca primer a Turquia

La Generalitat assegura que no suposa un risc per al projecte a Catalunya

La multinacional Chery desembarca primer a Turquia

Montilla, amb dirigents de Chery (ACN)

La mutinacional Chery s'ha decantat finalment per Turquia per entrar al mercat europeu, segons informa El País, que explica que els incentius del Govern i les fluides relacions comercials entre Turquia i Europa han convençut el gegant de l'automoció xinesa per instal lar la seva fàbrica a la província de Sakarya, a 300 quilòmetres d'Istanbul.

El cost del projecte puja a 364 milions d'euros i inclou, a més de la fàbrica, un hotel i un centre comercial. La Generalitat ha assegurat que aquesta obertura no suposa un risc per al projecte a la comunitat a Catalunya, atès que no competeixen amb Turquia.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 joan, Girona, 11/11/2010 - 16:24

Em sembla que el director d ' una escola de negocis, al qual la Xina li ha donat un premi ,no es tant bo com ens vol fer creure. Mes aviat tira a del " montón" tirant a dolent. El que si es segur que NO hi hauran DUES fàbriques a Europa.

#2 doneloys, sidney, 11/11/2010 - 16:18

¿Que no supone un riesgo, dice Montilla? Pues en efecto, ya no hay ningún riesgo, porque ES SEGURO que ya no hacen la de Cataluña, o sea, no mienten en este caso, porque YA NO HAY NINGÚN RIESGO.

#1 Cletus, Barna, 11/11/2010 - 15:49

I qui té raó? Dues plantes a Europa? és possible si són complementàries, però, a la vista de les informacions, ja començo a tenir els meus dubtes.