Publicitat
Economia · 15 de Novembre de 2013. 20:41h.

La missió catalana a Israel tanca una seixantena d'acords

En cinc dies es van fer prop de dues-centes reunions

La delegació catalana, encapçalada pel president de la Generalitat Artur Mas, que va visitar Israel la setmana passada, ha tancat una seixantena d'acords, segons ha assenyalat el Departament d'Empresa i Ocupació.

La missió estava formada per 30 empreses dels sectors TIC i Smartcities, que van mantenir prop de dues-centes reunions amb representants de companyies israelianes.

"Això els ha permès trobar socis tecnològics, conèixer potencials inversors i cooperar internacionalment en projectes de recerca i innovació. Les companyies catalanes han estat acompanyades pel secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres, i el conseller delegat d’ACCIÓ, Joan Tarradellas", ha remarcat el Govern en un comunicat.

Per la seva banda ACCIÓ ha signat un acord de col·laboració amb l'agència israeliana per a la recerca i el desenvolupament MATIMOP, la qual dóna suport a les empreses del seu país a desenvolupar tecnologia i fer-la arribar al mercat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Telamarinera, Vilanova, 01/12/2013 - 17:36

Enhorabuena. Si con ello Catalunya, los catalanes, generan riqueza.
¿Podría saberse las y con quien han firmado?

#1 Papaluna, Barcelona, 23/11/2013 - 13:28

"Per la seva banda ACCIÓ ha signat un acord de col·laboració amb l'agència israeliana per a la recerca i el desenvolupament MATIMOP, la qual dóna suport a les empreses del seu país a desenvolupar tecnologia i fer-la arribar al mercat...". O SIGUI QUE: hem anat per potenciar que ELLS facin negocis!