Publicitat
Economia · 5 de Juliol de 2022. 15:29h.

La Generalitat no vol indústria militar ni a Nissan

Torrent diu que no va "amb els valors que volem per a la Catalunya del segle XXI"

La Generalitat no vol indústria militar ni a Nissan

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, ha negat a pregunta d'notícies que hi hagués cap proposta de manteniment de carros de combat per a la planta que va deixar Nissan a la Zona Franca de Barcelona.Torrent ha dit en la roda de premsa posterior al Consell Executiu que "no hi havia cap projecte de manteniment de vehicles militars en ferm" i ha afegit que "no va en la línia dels valors i els principis que volem per a la Catalunya del segle XXI".

"Potser alguns es volen quedar en la Catalunya del segle XIX, nosaltres volem quedar-nos amb la del segle XXI que evidentment té altres fonaments que no els vehicles militars i la militarització extrema", ha assenyalat.

Roger Torrent ha recordat que "la setmana passada es van publicar les bases de la licitació" de la planta de Nissan amb l'objectiu de "garantir el manteniment dels llocs de treball", la "continuïtat de l'activitat industrial" i "que estigués vinculada al sector de l'automoció".

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#18 pepe, andorra, 06/07/2022 - 14:14

lo q se ha dado en llamar de toda la vida un cobarde de manual. Si vis pacem para bellum. O hay algo detras muy raro, pq lo de moises are moises and bussines is bussines en un catalan suena raro, es decir, ¿Pueden ganar dinero y no lo hacen pq un supuesto principioi? Y un huevo de pato me lo creo. Aqui hay algo mas detras. ¿Subsidios acaso?

#17 Ho tenim a tocar, Chez Titole, 06/07/2022 - 12:03

Vinga som-hi, ja sols heu de reinstaurar les Vegueries per tonar a l'època visigòtica amb una bossa de monedas al cinturò.

#16 Pau Soler, Olot, 06/07/2022 - 10:50

qué se puede esperar de un alcadecillo de un pueblucho que se ha venido arriba? un mediocre engreído que no sabe ni qué pie calza.... así nos va, en manos de mindundis, gente sin estudios, fanáticos e imbéciles integrales

#15 Segle XVII, Girona, 05/07/2022 - 20:08

No volem molins
no volem nuclears
no volem MAT
Volem llums amb espelmes
volem moros macos
volem polítics ben pagats
bolem pa amb oli
pa amb oli volem

#14 Barcelonés , Cataluña está podrida, 05/07/2022 - 20:08

En cambio de los hoteles ni mu

Los hoteles Golden, propiedad de la familia Aragonés, han recibido 7 millones del ICO

https://cronicaglobal.elespanol.com/politica/aragones-hoteles-familia-reciben-7-millones-creditos-ico_648827_102.html