Publicitat
Economia · 8 d'Octubre de 2020. 17:09h.

La Generalitat no convenç

La campanya per atreure el turisme espanyol punxa

La Generalitat no convenç

La Generalitat es va gastar 7,4 milions d'euros, la major inversió en promoció turística que s'ha fet fins ara, en la campanya "Catalunya és casa teva" per potenciar el turisme d'aquest estiu, afectat per la pandèmia del coronavirus. Malgrat aquesta inversió, Catalunya ha perdut gairebé 6 milions de turistes aquest estiu.

Aquesta dada l'ha donat el líder del PPC, Aljandro Fernández, en una interpel·lació parlamentària al Govern sobre la situació del turisme. "L'estiu passat vam tenir 6.900.000 turistes. Enguany, 972.000", ha explicat.

"Enguany -ha afegit- s'han deixat 432 milions d'euros, un 84,4 per cent menys que l'any passat. 84,4". "És a dir, una conjuntura absolutament diabòlica d'un dels sectors més importants de la nostra economia", ha lamentat.

Alejandro Fernández ha exposat que "el missatge 'Espanya ens mata' o 'Espanya ens roba'..., jo diria que no és el més procliu a atraure gent de la resta d'Espanya, que ha sigut sempre un mercat fonamental del turisme català però que enguany, amb la situació actual, és que era el mercat".

El líder del PPC ha afegit que això "es va intentar dissimular/corregir amb una campanya a correcuita", però ha denunciat que "no ha servit absolutament de res". "Quan portes tant de temps fent una pedagogia pràcticament de l'odi o el menyspreu cap al teu potencial client, doncs, evidentment per una campanyeta que facis això no se soluciona", ha sentenciat.

Finalment, també ha assenyalat que a Barcelona "s'han produït 1.350 tancaments de bars i restaurants". "Les dades que va presentar recentment el Gremi de Restauració de Barcelona són esfereïdores", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#17 Agustino, Barcelona, 09/10/2020 - 10:25

Mi más sincera felicitación a todos los compatriotas del resto de España que no cayeron en la trampa hipócrita del racista Torra. Mientras estén estos en el poder, nada para Cataluña.

#17.1 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia, 09/10/2020 - 11:36

Básicamente porque no es "para Cataluña" sino para ellos, sus familiares, sus secuaces y la nube de paniaguados que viven tan ricamente de parasitarnos

#16 Neferu, Barcelona, 09/10/2020 - 10:13

" Español con forma de bestia humana y con un bache en los genes"" Catalunya te espera , Catalunya es tu casa. Ven a gastarte aquí tu dinero. Respuesta de los españoles: "Vete a la mda. intelectual brutal con el cerebro embotado por la ratafía, me gastaré mi dinero donde me respetan, que es en el resto de España"

#15 Ramón, BCN, 09/10/2020 - 10:07

España está habitada por españoles, si estás durante años insultando a España, también insultas a la gente, entonces, ahora no sé que pretenden algunos, las cosas no se olvidan fácilmente cuando le interesa a unos cuantos...o se podría decir aquello de " cada uno recoge lo que ha sembrado'.

#14 Masias , Mis posaderas , 09/10/2020 - 09:53

Con el turismo de alto nivel adquisitivo de los Tractorianos tenemos más que suficiente

Además los turistas son todos forasters y ninguno habla catalán. Mejor que no vengan

#13 pere, TABARNIA, 09/10/2020 - 08:23

JAJAJAJAJAJA

IDIOTAS !!!!!!!