Publicitat
Economia · 6 de Desembre de 2013. 17:25h.

La Generalitat destina més de 20 milions a la formació de treballadors

Els plans estan adreçats prioritàriament a persones ocupades

La Generalitat destina 21,2 milions d'euros a la formació de treballadors i al projecte Forma Empresa50.cat. Aquests diners serviran per finançar plans de formació contínua adreçats prioritàriament a treballadors ocupats i a la nova iniciativa empresarial, que pretén potenciar la formació a mida entre microempreses catalanes.

La proposta té el suport de les patronals Foment i Pimec, i els sindicats CCOO i UGT. També ha estat aprovada en el si del Comitè Executiu del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya a petició del Govern.

En aquest sentit, el Consorci dedica 20,3 milions a l'increment i millora de la qualificació professional dels treballadors prioritàriament ocupats, tot i que també hi poden participar-ho persones aturades. Es preveu un impacte directe en 70.000 treballadors.

Els 900.000 euros restants seran per a la nova iniciativa Forma Empresa50.cat que busca donar suport i assessorar les micro i petites empreses catalanes, les de menys de 50 treballadors, perquè utilitzin els sistema de formació de demanda, de manera que es puguin beneficiar de les bonificacions a la Seguretat Social per fer formació a mida de les seves necessitats.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat