Publicitat
Economia · 10 de Novembre de 2010. 18:53h.

La Generalitat augmenta el seu endeutament

El Govern amplia l'emissió de bons fins als 3.000 milions

La Generalitat augmenta el seu endeutament

Antoni Castells i José Montilla al Parlament

La Generalitat ha confirmat que amplia a 3.000 milions d'euros l'emissió de bons per a minoristes, decisió que atribueix al fet que les peticions dels inversors han superat "de llarg" l'oferta realitzada fins ara, de 2.500 milions, i "com a resposta a la petició de les entitats financeres" col·locadores, "que han demanat augmentar l'import".

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya publicarà aquest dijous la resolució que amplia l'emissió en 500 milions amb les mateixes condicions per als inversors -el 4,75% d'interès a un any i dos dies- i una comissió del 0,75% per a les entitats financeres col·locadores -enfront del 3% per als 1.890 milions assegurats i del 2% per a la resta fins a 2.500 milions-.

Així mateix, es manté la inversió mínima de 1.000 euros i la màxima de dos milions. El període de subscripció finalitza aquest divendres, i el desemborsament està previst per al 19 de novembre. Atès que la demanda supera els 5.000 milions, el repartiment de bons es realitzarà per prorrateig entre les 23 entitats participants.

Es tracta d'Ahorro Corporación Financiera, Banc Sabadell, Banco Pastor, Bankpime, Barclays Bank, Caixa d'Enginyers, Caixa Girona, Caixa Laietana, Caixa Ontinyent, Caixa Penedès, Caja Ahorros Inmaculada, Caja Granada, Caja de Ahorros de Murcia, CatalunyaCaixa, Deutsche Bank, Fibanc, Gaesco SV, Ibercaja, La Caixa, Sa Nostra, Unicaja, Unnim i Vital Kutxa.

Article de Xavier Rius: "El 'corralito' català"

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 LATINO, cornella, 10/11/2010 - 19:49

LAS MENTIRAS.

Cuando llegue a España me contaron el cuento que estos españoles de esta region eran ahorradores,i yo les dije que era una cortina de humo,que los politicos viven de los BOBOS i el tiempo me ha dado la razon,de ahorradores NADA,igual que los demas mortales.