Publicitat
Economia · 18 d'Octubre de 2013. 13:05h.

La CUP no se'n refia de Fiscalia

La formació es persona com a acusació popular en el procés contra exdirectius de Catalunya Caixa

La CUP no se'n refia de Fiscalia

L'advocada i membre de la Comissió de Juristes de la CUP, Montserrat Vinyets

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) es personarà com a acusació popular contra Narcís Serra, Adolf Todó i Jaume Massana -malgrat que aquest no està imputat- així com la resta de membres del Consell d'Administració de Catalunya Caixa que van adoptar els acords que consten a les actes de data 19 de gener de 2010 i 13 d'octubre de 2010.

L'advocada i membre de la Comissió de Juristes de la CUP, Montserrat Vinyets, en declaracions al mitjans ha explicat la formació no presenta una querella nova, sinó que es personarà en el procés ja obert com a acusació popular, atès que "s'ha demostrat que en els processos de delictes socioeconòmics moltes vegades amb la Fiscalia no n'hi ha prou".

En aquest sentit ha recordat que "la Fiscalia penja del poder executiu i moltes vegades està sotmesa a determinades pressions", a més d'assenyalar que "la CUP vol ser garantia de transparència. Entrar en el procés permet tenir accés a molta informació que d'una altra manera no seria accessible". "Des de la CUP es pensa que si les coses funcionen com han de funcionar no s'hauria d'exercir d'acusació popular", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 BEJOTA, bcn, 31/10/2013 - 14:55

El líder dels socialdemòcrates europeus adverteix Mas: la independència unilateral implica quedar-se fora de la UE

Swoboda recorda que no es pot "crear nous conflictes i esperar que tothom t'accepti a la UE".

. .

#1 Gorka, Sant Cugat, 18/10/2013 - 13:28

Que tinguin de ser els mal anomenats "perroflautes" els qui exerceixin el dret a la democràcia mentre els grans callen com a putes, ho diu tot del grau de podrit que està el sistema.