Publicitat
Economia · 11 de Juny de 2020. 21:00h.

La culpa és d'Espanya

Canadell acusa l'Estat del tancament de Nissan

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha responsabilitzat l'Estat espanyol del tancament de Nissan perquè “no vol fer res per a l'economia catalana”. “Què ha fet l'Estat espanyol per salvar Nissan? O no ha fet res o no ens ho ha explicat”, ha afirmat aquest dijous en una entrevista al programa de TV3 'Tot es mou'.

“L'Estat espanyol, no sabem si és que no ens contempla ja com part de la seva economia, però quan fa referència a un sector tan crític, tan important com l'automòbil, la pregunta és què ha fet el senyor Sánchez per salvar Nissan?”, ha insistit el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, després d'assenyalar que altres països han adoptat mesures per “protegir la seva economia i la seva indústria”.

Canadell ha instat el Govern espanyol a “fer el que calgui per salvar-la” per demostrar que “la meva teoria no és certa: i és que l'Estat espanyol no vol fer res per a l'economia catalana, perquè ja dóna per descomptat que tard o d'hora no hi serem”.

Joan Canadell
Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#16 gurguri, barcelona, 12/06/2020 - 18:09

Ayer por la tarde la amguita de Puigdemon ,ofreciendo una entrevista-masaje por la tarde en TV3.Todos elogiando al gran hombre que ha de salvar Cataluña desde la Cámara de Comercio.

#15 La mateixa m...., Girona, 12/06/2020 - 15:39

Què saben fer els progres?, poca cosa, llevat d'enganxar cartells i insultar, a més de prometre el que tothom sap que no donaràn. El nostre govern xupy-guay d'el Torra i el d'en Sanches ni saben evitar que una empresa marxi, ni saben fer res de res. Així anem.

#14 Sergi Sergio, Barcelona, 12/06/2020 - 14:51

El señor gasolinero petrocat, el "pseudoempresario" de gasolineras sin empleados presidiendo la Cambra gracias al voto electronico de la ANC cada vez que abre la boca es para vomitar gilipolleces.

#13 Luisnomeacuerdo , Cuenca, 12/06/2020 - 13:31

Tipico de macario, más tonto y nace motocarro.

#12 Kropotkin, Bic, 12/06/2020 - 13:12

Un presidente al nivel de Puigdemont, Montilla, Torra, y Cataluña en general... Jua, jua, jua,...