Publicitat
Economia · 18 de Febrer de 2011. 15:12h.

La crisi de Nueva Rumasa enxampa Cacaolat

CCOO alerta sobre el futur dels treballadors de Letona

La crisi de Nueva Rumasa enxampa Cacaolat

Ruiz Mateos, amb dos dels seus fills, en una foto d'arxiu

La crisi de Nueva Rumasa, el holding de José María Ruiz Mateos, "posa en perill la continuïtat d'una important empresa catalana, solvent i amb beneficis, com és Cacaolat-Letona", segons ha denunciat CCOO. El sindicat ha mostrat a la Generalitat la seva "preocupació per la situació dels treballadors" i no descarta "mobilitzacions".

CCOO ha assegurat que es va reunir amb la família Ruiz Mateos fa uns dies "quan els treballadors de Cacaolat van començar a tenir problemes per cobrar els seus salaris, problemes que també van patir els proveïdors de l'empresa". Aquest agent social ha afegit que va esbrinar que "Nueva Rumasa transferia els diners que guanyava a Catalunya a les empreses de CLESA a Madrid per evitar els conflictes que tenien lloc per impagaments".

"La Federació Agroalimentària de CCOO de Catalunya ha realitzat assemblees amb els treballadors de Cacacolat per informar de la situació i s’ha reunit amb el Departament d’Economia i Empresa de la Generalitat per alertar del problema i demanar la seva intervenció davant les dificultats de continuïtat d’una important empresa catalana", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Tzatza, BCN, 19/02/2011 - 20:39

I quants milions deuen les autonomies i els ajuntaments al la Seguretat Social?
Mentre ressuciten vells fantasmes, no es parla del Faisán, dels ERE's de Mercasevilla...tot plegat fot fàstic.

#5 Carles, Sant Celoni, 19/02/2011 - 02:00

Ahí van los catalanes, bebiendo Damm del nieto de un ministro franquista y cacaolat de don Ruiz-Mateos. Un fem-país vendido al extranjero, como Argentina

#4 Manelic, Barcelona, 18/02/2011 - 22:58

Ja sabem com les gasten els sindicats grocs. CCOO acabarà firmant un ERE a canvi de beneficis per als seus, i encara diran que era la millor sortida possible.

#3 Bauma, bcn, 18/02/2011 - 18:18

Tots fan el mayeix, peròCatalunya calladeta.

#2 Cartanya, bcn, 18/02/2011 - 18:07

Res de nou referen a aquesta empresa, quan van començar els anuncis demanant diners i dient molt clar que aquesta emissió estava fora de control bancari, ( tot això molt mes ven dit que el que jo exposo) ja feia por,però encara deurien enxampa uns quans i es que un 10% en aquets tems que corren, fa