Publicitat
Economia · 10 de Febrer de 2011. 17:59h.

La crisi a Egipte afavoreix el turisme a Catalunya

La propera temporada serà "molt bona", segons el Govern

La crisi a Egipte afavoreix el turisme a Catalunya

Les piràmides són el principal atractiu turístic d'Egipte

La crisi a Egipte i a Tunísia -a més de la incertesa política en altres països àrabs- afavorirà el turisme a Catalunya durant la propera temporada d'estiu. El conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, ho ha admès aquest dimecres durant el ple del Parlament en afirmar que "tindrem una molt bona temporada 2011". "Així ens ho diuen els centres de promoció turística i els «touroperadors» que hem consultat", va afegir.

El diputat del PPC Santi Rodríguez, que havia presentat una interpel·lació sobre ocupació, també va coincidir i va al·ludir "a circumstàncies malaurades i desgraciades" de països del Magreb que "provocaran que el sector turístic català tingui un ressorgiment atès que els principals destins turístics de l’Orient Mitjà -Tunísia, Egipte- pateixen la situació que malauradament estan patint en aquests moments".

"Qui se’n beneficia són destins turístics consolidats i amb una seguretat com és el cas d’Espanya i el cas de Catalunya, que se’n veuran, segur que se’n veuran beneficiats", va afegir.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 sulfuro sulfuro, Barcelona, 12/02/2011 - 11:50

Si además de la crisis de estos pobres paises
no hiciera falta que Gencat tenga que inundar las calles de Barna de mossos cuando hay un congreso, nuestras ciudades estuvieran limpias y no como la Barcelona de Hareu y el el personal de hostelería fuera competente y
amable, conseguiríamos bastante mas

#2 luis, barcelona, 11/02/2011 - 23:42

Que vengan, que vengan
Los ladrones y carteristas ya se están frotando las manos
En CATALUÑA SON LOS UNICOS QUE NO ESTÁN EN PARO

#1 josep, Barcelona, 11/02/2011 - 08:09

Quina xorrada... qui sortirà guanyant són les Canàries i Andalusia en gran part, Catalunya no crec que noti un gran ascens en la ocupació... el nostre clima no és tan similar.