Publicitat
Economia · 2 de Març de 2010. 23:29h.

La CEOE proposa contractes sense dret a atur

Per a menors de 30 anys, de sis mesos, i sense indemnització

La CEOE proposa contractes sense dret a atur

Gerardo Díaz Ferrán és el president de la CEOE

La CEOE ha proposat a la taula del diàleg social la creació d'un nou "contracte d'inserció" per a joves menors de 30 anys, amb una durada de sis mesos prorrogables a un any, i sense indemnització per acomiadament ni protecció per desocupació.

En declaracions al Congrés, el director del departament de relacions de la CEOE, José de la Cavada, ha explicat que en aquesta modalitat el sou no superaria "en el millor dels casos" el salari mínim interprofessional.

En qualsevol cas, De la Cavada ha assenyalat que aquesta proposta és independent de l'altra modalitat de contracte que la CEOE ha portat a la taula del diàleg social, la del contracte indefinit amb indemnització per acomiadament de 20 o 22 dies, que té "plens drets i obligacions".

"És un contracte en tota regla", ha dit el dirigent de la patronal, que ha admès que la proposta no ha tingut "gaire èxit" entre el Govern [espanyol] i els sindicats en les reunions del diàleg social, però ha assenyalat que si s'apostés per aquest sistema la CEOE serà "generosa" en les revisions i "interpretacions" de les condicions.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 papucho, alicante, 07/03/2010 - 10:33

¿Quien parará a estos empresarios lidereados por quien le ha robado a cientos de personas el dinero correspondiente a los billetes de la otrora AIRCOMET?
Estos señores todavia viven en la España del siglo XIX, no saben que España es Union Europea

#5 Elisabeth, Barcelona, 06/03/2010 - 11:26

A ell li hauria agradat que fessin aquest tipus de contracte si ell fos jove i no fos ningu a la vida? segur que tampoc ho acceptaria, perque dimonis ho fa? quina poca vergonya de gent i de pais!!!

#4 JAUME, El Vendrell, 03/03/2010 - 09:58

Per aixo aquest estat anomenat espanya, mai a la historia ha sigut res, solament a sigut algo en cuand a rapinyar, es la mentalitat espanyola , caciquil, cap idea.

#3 albert, vandellós, 03/03/2010 - 09:34

Com pot ser una persona tant dolenta? No té consideració per res ni per ningú. Un salari per sota del SMI ???? no entenc com no li cau la cara de vergonya. Si us plau, que algú faci desaparèixer Gerardo Díaz Ferrán!!!! Considerem-la persona non-grata!!

#2 Buana, cape town, 03/03/2010 - 08:36

xq no tornem directament a l'esclavitud