Publicitat
Economia · 11 de Setembre de 2020. 09:06h.

La Caixa passa de Torra

El president admet que “no em van avisar” de la fusió amb Bankia

La Caixa passa de Torra

El president de la Generalitat, Quim Torra, en una entrevista a El Punt-Avui, fa referència a la fusió entre la Caixa i Bankia i lamenta que “a mi no em van avisar abans, però sí que ara estem demanant una sèrie d’explicacions i de detalls”.

“Jo en qualsevol cas penso que una entitat d’aquesta importància, abans de fer una operació com aquesta, hauria d’haver-la comentat al president de la Generalitat. Em preocupen les conseqüències per a la gent que està treballant, per al sistema bancari català”, indica.

“Estem molt amatents a com evolucionen els detalls i quina és la participació de l’Estat espanyol en la fusió resultant. Només faltaria ara que l’Estat es quedés amb el pastís més gran d’aquesta fusió”, adverteix.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#24 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla destroza cerebros..., 11/09/2020 - 18:51

Insisto por 3ª vez...

Los banqueros saben perfectamente lo que significa ser un cero a la izquierda...

#23 eliseo, girona, 11/09/2020 - 17:29

pot ser presidentorra se hauria de preguntar a si mateix:
com es que soc tan poca cosa que no me avisan de res ?

#22 Pere Calvet, Vilafranca del penedés, 11/09/2020 - 16:58

Oye al presidente de mi comunidad de vecinos tampoco lo han avisado y no ha montado ninguna Junta Extraordininaria. Fuera bromas si algo hay que agradecer es que Samaranch, Vilarasau y Fainé, hicieran de muro de cualquier intento de Ciu de meter sus zarpas en la Caixa, creo que es el único trofeo que le faltará al clan del 3% en su vitrina


#21 Antitorra, Bcn, 11/09/2020 - 16:21

Eres un cero a la izquierda... para que te van a avisar atontao!

#20 EL AVI DE CARDEDEU ..ME ENCANTA QUE NI LOS BANQUEROS JA NO HOS QUIEREN NO HOS TIENEN CONFIANZA PASAN DE VOSOTROS TIC-TAC TIC-TAC YA TE Q, ES VERDAD ES UNA PUTADA SIENDO DE DERECHAS COMO SOIS HE QUIM TORRA QUE DEFENDEIS A LOS BANQUER, 11/09/2020 - 14:22

QUIM TORRA , Como te lo dire ,,PARA Que una cosa salga bien cuanto menos personas lo sepan mucho mejor ,si no te dijeron nada por algo sera ..SERA NO SE FIABAN DE TI NO TENIAN CONFIANZA EN TI . Sera como saben te quedan 4 dias de ser President de Catalunya pronto lo sera otro de nuevo .