Publicitat
Economia · 13 de Juliol de 2009. 15:03h.

“La Caixa” ofereix un 20% de descompte en els AC Hotels

L'entitat posa aquest avantatge al servei dels clients amb nòmina domiciliada

“La Caixa” ofereix un 20% de descompte en els AC Hotels

Joan Maria Nin

"La Caixa" ha seleccionat AC Hotels com a soci hoteler exclusiu per als seus clients amb nòmina domiciliada. Això suposa que tots els clients del programa de fidelització de nòmines de "la Caixa" es podran allotjar en els establiments d’AC Hotels – més de 80, situats a Espanya, Portugal i Itàlia- amb descomptes i condicions preferents.

L’acord, que han firmat, a Barcelona, Joan María Nin, director general de "la Caixa", Juan Antonio Alcaraz, director general adjunt executiu de "la Caixa", i Antonio Catalán, president d’AC Hotels, estableix un descompte del 20% sobre la mellor tarifa possible de l’hotel per als clients de l’entitat financera. Cada beneficiari pot reservar per internet o correu electrònic, o bé per mitjà d’un telèfon exclusiu.

Segons ha explicat Juan Antonio Alcaraz, “entre les marques de "la Caixa" i AC Hotels hi ha moltes similituds, ja que els dos comparteixen l’aposta pel prestigi, la innovació i el servei de qualitat. Creiem que la col·laboració amb una de les cadenes hoteleres més destacades del moment és un valor afegit que, indubtablement, els nostres clients sabran apreciar.

L’acord permet potenciar, en plena temporada estiuenca, l’oferta de viatges del programa de fidelització de clients de "la Caixa", "Nòmina multiEstrella2. Aquesta iniciativa, la primera a  posar-se en el segment de banca a particulars a Espanya, premia la confiança dels usuaris amb nòmina domiciliada amb un programa d’avantatges financers i descomptes comercials. A més, "la Caixa" incorpora nous descomptes i propostes.

El pla de vinculació i fidelització li ha permès a "la Caixa" de consolidar encara més la seva posició de lideratge en particulars i arribar a la xifra de dos milions de clients amb la nòmina domiciliada, la més alta en la història de l’entitat. "la Caixa" també ha augmentat la seva quota de mercat: segons les dades de juliol, el 14,72% de les nòmines espanyoles estan domiciliades a  "la Caixa".
 
L’acord amb AC Hotels completa l’oferta per al temps lliure de "Nòmina multiEstrella", en què qual figuren ja, entre altres empreses, l‘especialista en turisme rural Aldeatour (con el qual "la Caixa" ha acordat un 10% de descompte), Viatges Barceló (amb un descompte del 5% per als titulars del programa); PortAventura (amb descomptes que poden arribar al 30% en els hotels del parc i del 20% en el preu de l’entrada) o el Caribe Aquatic Park (10% de descompte en l’entrada). "Nòmina multiEstrella" també inclou condicions preferents en entrades a teatre, espectacles musicals, cinema i concerts.

Entre els beneficis financers destaquen la preconcessió d’un préstec personal per un import fins a sis mensualitats del seu salari i un termini de devolució fins a cinc anys. El programa també permet obtenir descomptes en la contractació d’assegurances de llar i d’automòbil, 600 €  de descompte en la compra de vehicles d’ocasió i un 5 % de descompte en la compra d’un habitatge de Servihabitat.

D’altra banda, "Nòmina multiEstrella" regala als clients Punts Estrella, que permeten aconseguir regals directes.

Pel que fa als serveis, destaca un SMS gratuït d’abonament de la nòmina o el canvi de domiciliació de rebuts, sense cap cost. També inclou el CaixaProtect, un servei gratuït per als clients de targetes "la Caixa" que els garanteix protecció davant de qualsevol operació fraudulenta.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 xxmmoo, barcelona, 13/07/2009 - 19:20

k es pensen k despres de pagar totes les comisions , ens queda per anar d\'hotel.
Sponsor selecció espanyola, Madrid 2016, aval Florentino, i ara anirem a l\'hotel que ells voldran, i k mes.............