Publicitat
Economia · 19 de Novembre de 2008. 20:59h.

'La Caixa' obre la primera sucursal al Marroc

Fins ara en té una de representativa a Casablanca

La Caixa ha obtingut la llicència del Bank Al Maghrib per a operar al Marroc amb una sucursal pròpia, amb la qual cosa "esdevé la primera entitat espanyola a comptar amb una oficina operativa en el país nord-africà", segons es recull al comunicat de la caixa.

"L’entitat presidida per Isidre Fainé i dirigida per Joan Maria Nin té previst obrir l’any vinent una sucursal a Casablanca, ciutat en què ja és present des del 2005 amb una oficina de representació. A partir del moment de la inauguració, ja podrà dur a terme totes les activitats previstes per la normativa bancària marroquina i dur a terme operacions bancàries".

El comunicat de la Caixa afegeix que "La nova sucursal, el director de la qual serà Alí Kadiri, té com a principal objectiu prestar serveis i oferir finançament a les empreses espanyoles que mantenen relacions comercials amb el Marroc o bé que estan implantades en aquest país, així com captar l’operativa de les empreses marroquines que tenen relacions comercials amb Espanya. Actualment l’oficina de representació de la Caixa al Marroc assisteix un gran nombre de clients presents al Marroc".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat