Publicitat
Economia · 5 d'Abril de 2011. 19:00h.

'La Caixa' no vol la CAM

Nin: "Ara no tenim cap interès en cap entitat"

'La Caixa' no vol la CAM

Imatge d'arxiu de Joan Maria Nin, director general de 'la Caixa'

El director general de la Caixa, Joan Maria Nin, ha assegurat aquest dimarts que l'entitat en aquest moment no té interès a entrar al capital de cap entitat. D'aquesta manera, surt al pas de les informacions sobre l'opció de quedar-se amb Caja de Ahorros Mediterráneo (CAM), en difícil situació, i que ha estat oferta pel Banc d'Espanya a diverses entitats.

Preguntat per si la Caixa està interessada a entrar al capital d'alguna caixa, Nin ha dit que "fins a la primera setmana de juliol" estaran centrats en CaixaBank ", i ha afegit que" en el futur no hi ha cap obstacle per a això, però ara no tenim cap interès en cap entitat". També ha indicat que la situació de la CAM es resoldrà "bé ".

D'altra banda, sobre la guerra del passiu, ha assegurat que si no es resol aquesta disputa "estarem tallant la possibilitat de la recuperació. Tenim un problema molt important per l'impacte tan dur que té en l'accés al crèdit i el preu que tenen de pagar famílies i pimes", pel que ha advocat per ser capaços de concedir crèdit amb normalitat en el futur.

Així mateix, s'ha referit a la sortida a borsa de CaixaBank, el banc que aglutinarà el negoci de Criteria, un salt que porten preparant des del 2010 i que obeeix al desig de l'entitat d'estar "en peu d'igualtat" amb la competència quan sorgeixin oportunitats de compra.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat