Publicitat
Economia · 15 d'Abril de 2014. 21:23h.

La Caixa auxilia la Generaliat

L'entitat eleva fins a 212 milions el pressupost destinat a iniciatives socials

La Caixa auxilia la Generaliat

Artur Mas i Isidre Fainé, signant l\'acord (Foto: Jordi Bedmar)

El president de la Generalitat, Artur Mas, i el president de ”la Caixa” i de la Fundació de l'entitat, Isidre Fainé, han signat aquesta tarda al Palau Macaya un conveni de col·laboració en els camps social, educatiu, mediambiental i cultural, que preveu que l’entitat financera elevi el pressupost de la seva acció social a Catalunya fins a 212,2 milions d’euros l’any 2014.

Aquesta xifra incrementa en 12 milions la dotació assignada el 2013, que va ser de 200 milions d’euros. Del total de la inversió, ”la Caixa” destinarà 24,5 milions d’euros a impulsar actuacions en col·laboració directa amb la Generalitat.

El conveni subscrit inclou com a prioritats comunes la lluita contra l’exclusió social, prestant una atenció especial a la pobresa hereditària; el foment de l’ocupació entre col·lectius amb dificultats; la participació en la societat i l’envelliment saludable de les persones grans; l’atenció integral a persones amb malalties avançades; la facilitació de l’accés a l’habitatge; el suport a l’educació i a la recerca; la protecció de la natura i del medi ambient, i la divulgació de la cultura.

A l’acte també hi ha assistit el conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, i el secretari del Govern, Jordi Baiget, així com el director general i el director general adjunt de la Fundació “la Caixa”, Jaume Lanaspa i Jaume Giró, respectivament, entre d’altres càrrecs d’ambdues institucions.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#10 tzatza, bcn, 08/05/2014 - 23:15

Fa poques setmanes que La Caixa ha substituit dels seus estatuts la paraula Catalunya per Espanya. Ho han fet molt discretament, la premsa tampoc n'ha fet ressò.

#9 BEJOTA, BCN, 25/04/2014 - 13:21

RECHAZAN IMPLICARSE EN EL PROCESO SOBERANISTA

Los empresarios catalanes dicen no a la independencia de Cataluña.


El presidente de la patronal catalana, Joaquim Gay de Montellà, pide diálogo y añade que su función es generar riqueza y empleo.

#9.1 BEJOTA, bcn, 26/04/2014 - 16:00

Cuestión de habitantes

Según Malet, uno de los responsables de que la nueva Administración americana se haya fijado en el modelo español de infraestructuras, las multinacionales están implantadas en Cataluña "para acceder a un mercado de 47 millones y no de siete millones".

#8 JJ, BCN, 16/04/2014 - 18:00

Primera escena del Padrino. Un home demana ajuda al Vito Corleone. Aquest li proment I quan l'home li diu que li deu, en Vito li diu que tranquil, que marxi a casa, pero que algun dia pot ser que el truqui, i aleshores li haura de tornar el favor.
Aixo es el que te pactar amb el diable.

#7 Josep P, Sant Adrià de Besòs, 16/04/2014 - 13:39

Observo que l'amable títol d'aquest article va acompanyat en la part de la dreta d'un amable anunci de La Caixa.

#6 Ernesto, Vilassar, 16/04/2014 - 00:41

Si se cambiaran los cargos entre ellos, otro gallo nos cantaría