Publicitat
Economia · 3 de Setembre de 2010. 16:22h.

La Caixa arriba als 50.000 clients en banca mòbil

CaixaEmpresa ha crescut un 35% aquest estiu

La Caixa arriba als 50.000 clients en banca mòbil

El director general de la Caixa, Joan Maria Nin, en una imatge d'arxiu

La Caixa ha assolit a l’agost la xifra de 50.000 clients de banca mòbil per a empreses, és a dir, entitats que realitzen les seves gestions financeres a través del telèfon mòbil. En el darrer any, la Caixa ha duplicat el número d’empreses que utilitzen la banca mòbil. A més, les operacions realitzades al portal mòbil especialitzat per a empreses CaixaEmpresa han crescut aquest estiu un 35% respecte al mateix període de l’any anterior.

Aquest servei resulta especialment requerit durant els períodes de vacances, com demostra l’augment del número d’operacions al juliol i l’agost del 2010 respecte als dos mesos immediatament anteriors (maig i juny), que ha estat del 30%. En quant al tipus d’empreses que més utilitzen els serveis de banca mòbil de la Caixa, el perfil majoritari és el de microempreses, que realitzen més del 65% de les operacions professionals pel canal mòbil. Li segueixen les pimes, amb un 19% sobre el total d’operacions d’empresa.

L’aplicació CaixaEmpresa acumula més de 2.000 descàrregues des del gener d’aquest any. En aquest sentit, un servei destacat és la Multifirma, que permet als clients empresa de la Caixa veure de forma instantània quines operacions tenen pendents de firma i, si ho desitgen, autoritzar-les, només connectant-se a Internet a través del seu mòbil. L’aplicació permet signar-les una per una o totes a la vegada. Aquest estiu, les empreses han realitzat 3.000 operacions de Multifirma amb el mòbil.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat