Publicitat
Economia · 12 de Novembre de 2012. 16:03h.

La banca paralitza els desnonaments

Bancs i caixen acorden ajornar-los durant dos anys en els casos "d'extrema necessitat"

La banca paralitza els desnonaments

Imatge d'una protesta per un desnonament

Bancs i caixes d'estalvi han decidit suspendre temporalment els desnonaments a persones en situacions "especialment vulnerables".

L'Associació Espanyola de Banca (AEB) -de la qual formen part la pràctica totalitat de les entitats espanyoles-, mitjançant un comunicat, ha confirmat aquest dilluns que es compromet a paralitzar els desnonaments durant els dos pròxims anys, "en aquells casos en què concorrin circumstàncies d'extrema necessitat".

D'altra banda, les entitats associades a la Confederació Espanyola de Caixes d'Estalvis (CECA) també han ajornat l'execució de desnonaments d'habitatge habitual de col·lectius "especialment vulnerables".

Les entitats financeres associades a la CECA asseguren mitjançant una nota de premsa  que estan oferint als reguladors "tota la seva col·laboració per al disseny i execució d'una nova normativa que eviti l'exclusió financera i social d'aquells col·lectius que es troben en una situació especial".

Bancs i caixes ho han anunciat coincidint amb una nova reunió entre el govern espanyol i el PSOE per buscar solucions a l'onada de desnonaments i després que els col·lectius de jutges i policies hagin manifestat la seva oposició a l'actual regulació, que fins i tot ha acabat amb suïcidis abans dels desnonaments.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 VISCA EL XOLLO, BARCELONA, 12/11/2012 - 20:38

Demanem hipoteca i vivim de collons amb cases , cotxes, etc. Vénen les vaques magres i ens declarem insolvents i ens quedem de per vida al pis de luxe. Conseqüència d'això els bancs enfonsats i el contribuent que ha viscut moderadament pagant un nou rescat bancari. VISCA EL XOLLO!!!

#2.2 Bacus, Sort, 12/11/2012 - 21:27

Els bancs no s'han enfonsat, els politics tampoc, els prèstecs eren la pràctica habitual de la banca per fer calaix, ara tots estem al mateix sac, tant els que hem viscut moderadament com els que han estirat mes el braç que la maniga.

#1 Bacus, Sort, 12/11/2012 - 17:37

Per definició una llar i l'alimentació son la principal base d'un ésser humà, per tant això d'extrema necessitat a que es refereix ?, a l'extrema necessitat d'un banc de fer caixa ? o a que l'Estat es continui inflant les butxaques amb les nostres vides ?.