Publicitat
Economia · 3 de Febrer de 2010. 23:19h.

Krugman: "El problema no és Grècia, és Espanya"

El premi Nobel que admira Zapatero no creu en la gestió del president espanyol

Krugman: "El problema no és Grècia, és Espanya"

Paul Krugman, amb Zapatero

El premi Nobel d'economia Paul Krugman, un economista admirat pel president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, no creu en el futur de l'economia espanyola, i ha afirmat que "el problema no és Grècia, és Espanya".

En el seu blog del diari nord-americà The New York Times, el popular economista nord-americà assegura que "el problema de l'eurozona no és Grècia, és Espanya", i qualifica la situació econòmica espanyola de "col·lapse econòmic".

Krugman es refereix a Espanya per justificar el seu argument que els problemes fonamentals de l'economia no es deriven dels dèficits públics, que considera com una conseqüència d'un quadre negatiu més global.

L'argument de Krugman és el següent: "El problema [de l'eurozona] no és Grècia, és Espanya, que tenia superàvit fa uns anys. És cert, Espanya pateix ara grans dèficits, però això és pel seu col·lapse econòmic".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Núria, Barcelona, 05/02/2010 - 15:19

Si tots protestem, tots estem preocupats, tots ho veiem, però.....ningú surt al carrer a fer casserolades com a la guerra d'Irak i ara ens hi va la vida. Que passa amb la gent? Estem adormits? Que esperem? Perqué ho tolerem? Quant més tard pitjor.

#8 Independència!, Barcelona, 04/02/2010 - 19:05

Si fins i tot ho diu un premi nobel!! Catalunya està en una cruïlla: o s\'independitza o col·lapsarà econòmicament arrossegada per Espanya!

#7 Fran, Llinars, 04/02/2010 - 16:45

El problema no es Espanya,es ZP,el PSOE,el socialisme i els seus amics q els recoltzen a canvi d poltrones i subvencions.ZP deia que no n´hi habia crisis i els d´aqui ni parlen d crisis ni foten res x pal-liar-la,parlan d consultes,vegueries i barralles.

#6 Marc, catalunya, 04/02/2010 - 12:46

Sort van tenir els sudamericans de que s'independitsèssin a temps, perque sino el continent no hauria trigat a ser destrossat pels espanyols... que fins i tot ideològicament parlant igual que econòmicament ho gasten tot i canvien abandonant-la asa sort!!

#5 joan, manresa, 04/02/2010 - 10:38

La situació es greu,molt greu.Aquest Senyor,per dir algu,es un perill public,porta al País a la banca-rota.Ell i juntament amb tots els seus colaboradors.Som un País mindungui.Dins del PSOE ya haurían de haber posat fre.La cosa acabará malament.ELECCI