Publicitat
Economia · 18 d'Octubre de 2017. 09:13h.

Junqueras atribueix la marxa d'empreses als cops de porra de la Policia

El vicepresident afirma que "qualsevol demòcrata del món quan veu que es colpeja als votants, molta simpatia no li genera"

El vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, ha afirmat en una entrevista al programa "Més 324" de TV3 que les empreses han decidit traslladar la seu social a fora de Catalunya arran de l'actuació policia de la Guàrdia Civil i Policia Nacional del passat 1 d'octubre.

"D'entrada la primera evidència: imagini's que vostè estigués veient a la televisió alguna ciutat europea on entressin les forces policials a colpejar els ciutadans que van a votar. Imagini's que aquesta imatge es produís en alguna ciutat europea", li ha exposat el número dos del Govern.

El presentador del programa, Xavier Grasset, li ha demanat aleshores si "creu que marxen per això". "Vostè si veiés aquesta imatge quina sensació li donaria? Doncs, qualsevol demòcrata del món quan veu que es colpeja als votants, molta simpatia no li genera", ha afegit.

El líder d'ERC també ha recordat que el Govern espanyol ha modificat a través d'un decret per permetre que "hi hagi empreses que puguin canviar la seva seu social sense que això ho puguin decidir els seus propietaris, que és la junta d'accionistes".

Finalment, Oriol Junqueras ha exposat al presentador que "vostè s'imagina alguna democràcia en la qual un govern li diu als propietaris d'una empresa que no són ells els que han de decidir sobre la seu social d'una empresa?".

Oriol Junqueras
Publicitat
Publicitat

108 Comentaris

Publicitat
#89 observador, Barcelona, 21/11/2017 - 00:53

Y yo que pensaba que quien decia las mentiras mas gordas era Pablo Iglesias, pues estaba equivocado!

#88 Carmen, Badalona, 20/11/2017 - 21:02

Que malo es mezclar medicamentos juajua

#87 Montse, Barcelona, 20/11/2017 - 20:52

Es imposible tener políticos más mediocres, lo digo en plan suave, porque ante ese tipo de deducciones no sé qué coeficiente intelectual resultaría en el caso de que le hicieran un test.

#86 Lo tortosí, Tortosa, 20/11/2017 - 20:44

Burro. Burro de dos potes. S'ha de ser molt burro per acabar al xiquero com burro. Burro més que burro. Estàs tancat al corral com un burro per ser un burro que se comporta com un burro. Arri burro. Sò burro.

#85 Josean, Donostia, 20/10/2017 - 19:26

Ante la mentira, la improvisación y las invenciones fantasmagóricas del Conseiller de Economía las empresas secan espantadas para evitar lo peor.
Un alocado, guiando a un ciego crédulo no pueden tener un futuro sin accidentes.