Publicitat
Economia · 21 de Març de 2012. 19:02h.

Joves emprenedors conviuran amb diputats

La iniciativa està organitzada per la Jove Cambra Internacional de Catalunya

Joves emprenedors conviuran amb diputats

Imatge d'una sessió plenària del Parlament de Catalunya

Una quinzena de joves d’arreu del país conviuran, dijous i divendres, amb diputats, a qui acompanyaran durant els dos dies, en el marc del programa Coneixements i experiències que, iniciat l’any 2008, organitza la Jove Cambra Internacional de Catalunya (JCIC). Abans, els joves seran rebuts per la presidenta, Núria de Gispert, al despatx d’audiències.

La JCIC és una entitat de joves emprenedors d’entre divuit i quaranta anys d’arreu del país, reconeguda internacionalment com a federació catalana afiliada a la Junior Chamber International.

Cadascun dels joves tindrà assignat un diputat, a qui acompanyarà al llarg de tota l’activitat del dia, sigui al Parlament sigui al territori. La jornada s’iniciarà a les deu del matí amb la trobada de les parelles al lloc on el diputat o la diputada tingui previst iniciar l’activitat. L’objectiu és apropar la política als joves i intercanviar experiències.

De Gispert els rebrà a les dues del migdia en una audiència oberta als mitjans de comunicació on, a més d’ella, intervindrà el president nacional de la JCIC, Carles Moreno.

Els diputats que hi participaran són el secretari primer de la mesa, Pere Calbó, i Rafael Luna, del PPC; Mireia Canals, Xavier Crespo, Gerard Figueras, Assumpció Laïlla, Josep Maria Llop, Roger Montañola, Àngels Ponsa i Glòria Renom, de CiU; Rocío Martínez-Sempere i Agnès Pardell, del PSC; Hortènsia Grau i Salvador Milà, d'ICV-EUiA, i Pere Aragonès i Sergi de los Ríos, d'ERC.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat