Publicitat
Economia · 19 d'Octubre de 2013. 13:03h.

Joan Rosell insta l'Estat a fer cas de Duran

"És dels pocs que té la informació de les dues bandes"

Joan Rosell insta l'Estat a fer cas de Duran

Joan Rosell, als premis de Foment (Foto: www.lamoncloa.gob.es)

El president de CEOE, Joan Rosell, ha demanat que s'escolit al líder d'Unió Democràtica, Josep Antoni Duran i Lleida, perquè és de les poques persones que coneix bé la situació en què es troben tant Catalunya com Madrid. "És dels pocs que té la informació de les dues bandes”, ha expressat.

Rosell, en declaracions a El Suplement de Catalunya Ràdio, ha apostat pel diàleg: “voldria que tothom parlés les hores que calgui perquè tinguessin present què passa a Catalunya, perquè els que vivim aquí veiem quina és la situació de la societat catalana però fora d’aquí, possiblement, és difícil interpretar el que està passant".

El president de la patronal espanyola ha afegit que “la societat catalana està molt preocupada i molt crispada perquè el que està passant a Catalunya no s’interpreta ni a Madrid ni a Europa".

Finalment, Joan Rosell ha volgut minimitzar el fet que Artur Mas no assistís a l’acte de Foment presidit per Soraya Sáenz de Santamaría. "No passa res, hi ha hagut un problema de protocol i en aquests problemes tothom hi té una part de culpa, i si volem és un tema que no té cap transcendència", ha conclòs. 

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 BEJOTA, BCN, 30/10/2013 - 15:16

El líder dels socialdemòcrates europeus adverteix Mas: la independència unilateral implica quedar-se fora de la UE .

Swoboda recorda que no es pot "crear nous conflictes i esperar que tothom t'accepti a la UE",

#16 mmm, sant cugat, 21/10/2013 - 00:20

Rosell es va presentar a Madrid,a elecsions per president de la CDOE i en una entrevista va dir que "per guanyar tenia que DES-CATALANIÇARSE".
Aixo ja retrata qui es aquest botifler.

#15 BEJOTA, BCN, 20/10/2013 - 16:18

La Caixa da orden a las sucursales de controlar las salidas de depósitos motivadas por el independentismo catalán.

#14 domador de dinosaures de sang blava, Gualba, 20/10/2013 - 10:46

Joan Rossell, veus noves (desde 1995 a la patronal)de nous empresaris amb models nous d'economia productiva deslligades del poder polític (Criteria Caixa corp, Endesa, Aigües de Barcelona,Applus, port aventura)....

#13 Moles, Les Ardennes, 19/10/2013 - 22:39

cas del con-federalisme? el serillo està amortitzat.