Publicitat
Economia · 30 de Maig de 2013. 18:03h.

Indirecta de Piqué a Mas

"No ens convé fraccionar encara més la societat"

Indirecta de Piqué a Mas

Mas i Piqué, durant la sessió inaugural del Cercle d'Economia. (Foto: 3/24)

El president del Cercle d'Economia, Josep Piqué, ha assenyalat que "no ens convé fraccionar encara més la societat", durant la sessió inaugural de la 29a reunió de la institució econòmica.

Piqué ho ha dit tot adreçant-se al president de la Generalitat, Artur Mas, que era a la seva dreta. L'exministre ha demanat "avançar en un diàleg sincer i honest que, des de l'indiscutible respecte a la legalitat democràtica, busqui una renovació de la concòrdia civil i política que tots plegats vam aconseguir en sortir de la dictadura franquista".

"No ens convé fraccionar encara més la societat, ens convé cohesionar-la, que puguem parlar amb amics i la família sense enfadar-nos", ha etzibat Piqué.

El màxim dirigent del Cercle d'Economia ha remarcat que això mateix "li diré també al cap de l'oposició i al cap del Govern" estatal que passaran per Sitges aquest divendres i dissabte, respectivament. Piqué ha reclamat que "el diàleg busqui consensos", alhora que ha exigit "estratègia" i fugi de posicions "de termini curt o tàctiques".

Publicitat
Publicitat

43 Comentaris

Publicitat
#27 BEJOTA, bcn, 09/06/2013 - 18:04

Segons Espadaler, no s'han de sacralitzar les enquestes, però tampoc s'ha de fer veure que no passa res. "Passen coses", ha admès el conseller, que ha lamentat que part important de l'electorat de CiU "no connecta" amb la federació i està desmobilitzat.

#26 BEJOTA, BCN, 07/06/2013 - 14:37

Los empresarios asistentes a las jornadas del Círculo de Economía, que se han inaugurado este jueves en Sitges (Barcelona), han rechazado el mensaje ?entre victimista y esperanzado con la independencia de Cataluña

#25 BEJOTA, BCN, 06/06/2013 - 17:50

Una consulta seria d'una inutilitat pràctica palesa
Tota mena d'enquestes contra l'independentisme

La possibilitat, que sempre ha estat només teòrica, d'un procés d?independència de Catalunya està caient amb força en els diversos fronts, segons indiquen enquestes diverses, efectuad'

#23 BEJOTA, BCN, 01/06/2013 - 20:17

http://www.youtube.com/watch?v=g73efyLIvCA

#22 Miquel, Girona, 31/05/2013 - 19:24

Ostres! Quina indirecta tan terrible!