Publicitat

Reduirà 400 llocs a la fàbrica de Santa Perpètua

I ara, Alstom

Una imatge de la fàbrica d'Alstom a Santa Perpètua de Mogoda

L'empresa Alstom, dedicada bàsicament a la fabricació de trens i equipament ferroviari, ha presentat als sindicats un pla que preveu la reducció de 400 llocs de treball a la planta de Santa Perpètua de Mogoda i la no renovació dels contractes temporals.

Es tracta d'un pla global per a tot aquest grup francès, centrat a la seva divisió de transports d'Alemanya, Itàlia i Espanya. El pla, que preveu reduir un total de 1.380 llocs de treball, està dissenyat per fer front a la baixa demanda d'aquests països i mantenir la competitivitat.

La factoria de Santa Perpètua, segons Alstom, també s'ha vist afectada pel baix nivell de comandes realitzades pels operadors espanyols. Els treballadors de la planta ja van manifestar fa uns dies la seva por que la multinacional constructora de material ferroviari preparés una reducció de plantilla en aquesta fàbrica, que dóna feina a 900 persones i que està afectada per un expedient de regulació d'ocupació (ERO) temporal.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Fajardo, Barcelona, 04/04/2011 - 19:19

La Dirección de la empresa incumple los acuerdos firmados con el Comité de Empresa y que tuteló la Generalitat,. Hay vigente un ERO temporal de 2 años con
el que la empresa estaba deacuerdo y ahora sale con estas.
La Dirección debe ser denunciada ante todos los estamentos posibles x mala.

#1 Josep M, Barcelona, 23/03/2011 - 09:27

La Generalitat va rebre les Rodalies de RENFE amb la garantia d'unes inversions oer modernitzar rodalies. Com és possible que ALSTOM no tingui comandes si els trens estan com estan?. Això demostra que la millora de la xarxa va per llarg.