Publicitat
Economia · 21 de Març de 2009. 16:14h.

Huguet vol més diners per l'automoció

Diu que el govern espanol s'ha quedat curt

Huguet vol més diners per l'automoció

El conseller Josep Huguet

El conseller d'Innovació, Josep Huguet, creu que el govern espanyol s'ha quedat curt amb els 800 milions d'euros que ha ofert a la indústria de l'automoció. En unes declaracions a Catalunya Informació, Huguet ha demanat més diners a l'executiu espanyol, però també s'ha felicitat perquè gairebé una tercera part de les ajudes han anat a parar a empreses catalanes.

Josep Huguet ha dit que el sector de l'autòmobil "té ganes d'invertir", i la prova és la gran quantitat de projectes inversors que es van presentar. Per això ha demanat una segona tongada d'ajuts.

Les empreses fabricants d'automòbils i les indústries auxiliars establertes a Catalunya van sol·licitar ajudes per un valor de 1.100 milions d'euros, quan el valor total del paquet era de 800 milions per a tot l'Estat. La Generalitat té en marxa un altre pla d'ajudes valorat en 400 milions més.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Kropotkin, Vic, 22/03/2009 - 13:05

Y para restaurantes tambien, supongo... Es que hace semanas que se os ve como mas delgados... No se porque os torturan de esta forma... Jua, jua, jua,...

#2 luis, barcelona, 21/03/2009 - 21:51

unos cuantos INFORMES, EMBAJADAS, DONACIONES Y SUBVENCIONES y viajes del CAROD. los 800 millones se quedan en nada

#1 Fran, Llinars, 21/03/2009 - 20:08

En canvi vosaltres us quedeu llargs donant subvencions i malganstant diners a dojo.Si utilitzeu els diners per coses realment importants per els ciutadans segurament tindrieu mes recoltzament social i legitimitat per demanar a Madrid,pero sou 1 calamitat.