Publicitat
Economia · 20 de Novembre de 2008. 20:53h.

Huguet vol capital àrab a l’aeroport de Barcelona

El conseller demana menys tràmits burocràtics per a les empreses catalanes que vagin a la zona

Huguet vol capital àrab a l’aeroport de Barcelona

El conseller Huguet junt amb el ministre d'Economia de la Unió d'Emirats Àrabs (EUA), Sultan Al Mansouri 

El conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, ha demanat al ministre d’Economia dels Emirats Àrabs, Sultan Al-Mansouri,  que es plantegi participar en la futura privatització de l’aeroport de Barcelona. El conseller ha mantingut aquesta trobada en el marc de la missió empresarial que realitza aquesta setmana als Emirats Àrabs, on l’acompanyen 42 empreses catalanes.
 
D’altra banda, el titular d’Economia dels Emirats, ha rebut amb interès l’oferta del conseller que el Golf Pèrsic posi diners conjuntament amb la Unió europea per a futurs projectes al nord d’Àfrica.  Huguet ho ha proposat aprofitant les oportunitats que ofereix la futura seu de la secretària de la Unió per a la Mediterrània a Barcelona.
 
Al llarg de la reunió , el ministre ha mostrat un alt interès per conèixer de primera ma el model de petites i mitjanes empreses  català, com un referent  per a la millora de la competitivitat de l’economia del país.  En aquest sentit, el ministre ha anunciat que properament realitzarà  una visita oficial a Catalunya amb representats del seu equip de govern.
 
El conseller ha aprofitat també la reunió per demanar al govern emiraití que s’agilitin els tràmits burocràtics per a les empreses catalanes que desitgen implantar-se al país. La petició l’ha fet arribar arran de les queixes recollides pel sector a la trobada que s’ha fet  aquest matí amb la delegació integrada per 40 empresaris.

També ha demanat més facilitat per introduir productes agroalimentaris als Emirats. Uns 80 professionals del sector d’entre els quals, diferents importadors àrabs, van poder degustar a Dubai un menú elaborat pel cuiner Xavier Franco.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 dani, reus, 21/11/2008 - 12:36

En Zapatero vol els rusos a Repsol, l'Huguet vol els arabs al aereport, cony quins politics tenim, llestos els paios, oi?

#2 Kropotkin, Vic, 21/11/2008 - 10:16

Mira que les gusta viajar a esta gente. La pena es que nunca viajan pagando de su bolsillo. Siempre es por algún asunto oficial ineludible en defensa de Cataluña. Jua, jua, jua,... Esto del nazionanismo es escandaloso y muy cutre.... Tealmente cutre...

#1 Oriol, Mataró, 20/11/2008 - 21:58

M'agrada aquest conseller!!!!