Publicitat
Economia · 31 de Gener de 2011. 10:15h.

"Haurem de fer operacions d'endeutament aviat"

Mas-Colell diu que seria a termini de "més d'un any i a l'interés que dictamini el mercat"

"Haurem de fer operacions d'endeutament aviat"

Mas-Colell

El conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, en declaracions a Catalunya Ràdio, ha assegurat que "haurem de fer operacions d'endeutament relativament aviat", probablement aquest mes de febrer mateix.

També ha explicat que "estem en contacte constant amb el govern central perquè necessitem la seva autorització" per emetre deute, un deute que seria a llarg termini, és a dir, a "més d'un any", i a l'interès "que dictamini el mercat".

Avui hi ha prevista una trobada al palau de La Zarzuela entre el rei Joan Carles I i Artur Mas, un mes després de la seva presa de possessió com a president de la Generalitat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 CASA MARCOS, Pals, 31/01/2011 - 21:10

Sr. Mas-Colell le recomiendo una visita a la Dirección de Servicios del Departamento de Salud y podrà comprobar cómo cualquier tonto tiene secretarias por doquier, los interinos suspendidos en diversas oposiciones se pasean machacando a los funcionarios con el beneplácito de los jefecillos.

#1 Eduardo González Palomar, Manlleu, 31/01/2011 - 19:44

En un avemaría, quienes hace tan sólo unos meses criticaban reciamente al anterior Govern por repartir ayudas a voleo, empiezan a lanzarlas al vuelo (Spanair).