Publicitat
Economia · 21 de Setembre de 2011. 22:54h.

GFT Software crearà 150 llocs de treball a Lleida

L'empresa alemanya s'instal·larà al Parc Científic i Agroalimentari

GFT Software crearà 150 llocs de treball a Lleida

Imatge de la signatura de l'acord entre Àngel Ros i DFT Software

L'empresa tecnològica GFT Software establirà a Lleida una nova planta especialitzada en el desenvolupament de programes informàtics per a l'àmbit financer que permetrà crear 150 llocs de treball en un termini de tres anys. El perfil laboral que requereix GFT Software és el de joves que estiguin cursant estudis d'enginyeria o de formació professional.

La firma alemanya, fundada el 1987, iniciarà el proper mes de novembre la selecció dels primers treballadors, entre vint o trenta, amb l'objectiu d'iniciar l'activitat el gener del 2012.

El director general de GFT Software, Carlos Eres, i l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, han formalitzat aquest dimecres l'acord que permetrà a aquesta empresa ubicar el seu nou centre al recinte del Parc Científic i Agroalimentari de Lleida, al turó de Gardeny .

Ros, vicepresident del parc, ha agraït l'aposta de la companyia per la ciutat i li ha desitjat "tot l'èxit tècnic, comercial i empresarial", segons ha informat la Paeria.

GFT Software, creada a Alemanya fa 24 anys, dissenya i implementa solucions tecnològiques dirigides, sobretot, als sectors de les finances i les assegurances.

El grup, que opera a Espanya des de l'any 2001, té seus a Barcelona, Madrid, València i Saragossa, a les quals pròximament se sumarà la de Lleida, on s'establirà una factoria especialitzada en el desenvolupament de programari financer.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat