Publicitat
Economia · 16 de Desembre de 2011. 20:31h.

Fujitsu tria Barcelona

L'empresa japonesa obrirà un centre europeu B2B que crearà 300 nous llocs de treball qualificat

Fujitsu tria Barcelona

Una imatge de la reunió entre la Generalitat i Fujitsu

La multinacional japonesa Fujitsu obrirà un centre europeu B2B a Barcelona que suposarà la creació de 300 nous llocs de treball qualificat. De fet, l'empresa proveïdora de serveis i infraestructures TIC ja ha iniciat el procés de contractació dels primers 150 professionals.

El conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, ha anunciat l'acord després de reunir-se amb la presidenta de Fujitsu a l'Estat espanyol, Ángeles Delgado, i amb el director de Fujitsu a Catalunya, Xavier Buxeda.

L’empresa japonesa ha escollit Catalunya per a implantar-hi aquest centre d’entre una vintena de possibles ubicacions a Europa, tot valorant molt positivament les infraestructures que ofereix el país, l’alt nivell de les universitats i escoles de negocis i l’accés a treballadors amb una elevada qualificació professional.
 
Per a la seva implantació, tant pel que fa al procés com a la ubicació definitiva –a prop de la plaça Cerdà, a Barcelona-, Fujitsu ha comptat amb el suport, assessorament i acompanyament d’Invest in Catalonia, l’àrea de promoció i atracció d’inversions del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat. Es preveu l'obertura d'aquest centre B2B durant el primer trimestre del 2012.

El centre aglutinarà diverses de les activitats comercials de la companyia per a Europa Occidental, entre les quals el serveis de customer intelligence, l’àrea de desenvolupament de vendes i nous negocis, així com també l’atenció al client. Fujitsu ja compta amb una divisió de serveis a Cornellà de Llobregat.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Almogàver , La Sagrera , 17/12/2011 - 17:06

No us amoineu, el nunci del govern dirà que és gràcies a que el Mena parla japonés i li donaran la creu de San Jordi