Publicitat
Economia · 2 de Juny de 2010. 20:35h.

Fugida cap endavant?

L'alcaldessa de Cunit polemitza sobre el burca mentre s'enfonsen les finances municipals

Fugida cap endavant?

Imatge d'arxiu d'un ple municipal de Cunit, amb l'alcaldessa, Judith Alberich (PSC), a la dreta de la foto

L'alcaldessa de Cunit i senadora, Judith Alberich, del PSC, ha obert una polèmica en contra de la utilització del burca per les dones musulmanes, mentre les finances municipals s'enfonsen i es corre el perill que no es puguin pagar les nòmines als empleats.

A més, Alberich ha canviat de posició, perquè fa mesos va donar tot el seu suport al imam de Cunit davant les denúncies d'una empleada municipal -una mediadora cultural-, que va acusar el líder religiós de coaccions.

Mentre es desenvolupa aquesta polèmica, un informe de la interventora municipal de Cunit, amb data del passat 19 d'abril, alerta que perilla el pagament de les nòmines dels empleats, pel fet que la situació econòmica de l'Ajuntament és "molt crítica".

"Cal tenir en compte", diu l'informe, "que si es vol garantir el pagament de les nomines no pot pagarse cap altra despesa i, és per aixo, que cal que als proveidors que treballin per I'Ajuntament de Cunit n'estiguin assabentats, ja que altrament el no pagament en els terminis establerts pot portar-los a una situació de fallida".

També s'afirma que "la situació economica-financera de I'ajuntament de Cunit és molt critica, fins al punt de que es fa extremadament difícil que les entitats financeres ens concedeixin o autoritzin préstecs o polisses de tresoreria".

S'afegeix que "la principal mesura del pla de sanejament és la reducció de despesa, i fins a la data aquesta intervenció no ha vist aplicar-se cap mesura en aquest sentit. Pel que fa a I'obtenció de préstecs que permetin pagar els deutes de I'exercici 2008, 2009 i 2010, de moment no s'esta realitzant i difícilment es realitzaran tots a curt termini".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Daserrout, BCN, 03/06/2010 - 18:15

Sí senyora, encara que tard ha rectificat. Prohibició del burca ja. Montilla no et caguis a les calces i siguis valent una vegada a la teva vida, aquesta gent són un perill per la nostra civilització, cal posar-los a ratlla.

#5 Multicultural, BCN, 03/06/2010 - 11:03

Cunit es un estercolero multicultural. Un pueblo poblado por Senegaleses se convierte en Senegal y no en Suecia. Es normal que quiebre. Los inmigrantes tercermundistas traen tercermundismo, lo llevan en los genes, no es cuestión de educación.

#4 Popins, Cunit, 03/06/2010 - 09:53

Doncs em sembla que Maria no viu al mateix poble. Molts marroquins i molt africans, però català ni un. Ja va be que els hi toquin el crustó

#3 carracuca, barcelona, 03/06/2010 - 01:32

Cunit se ha convertido en morolandia, es alucinante la invasión de unos años a ahora. Hay gente muy trabajdora y honrada pero también mucho choricete de medio pelo que por las noches atemorizan a las chicas y les roban con agresiones en el pº maritimo

#2 Moianesa, Moià, 03/06/2010 - 00:26

Acabo de llegir l'informe de la interventora de Cunit.
A la vista del que diu proposaria agermanar Cunit amb Moià que té un deute de 21 milions i que no paga gairebé res a proveïdors des de fa dos o tres anys. Fins el mes de maig encara ha pagat el sous.