Publicitat
Economia · 5 de Novembre de 2013. 11:08h.

Freixenet tem patir "boicot a Catalunya"

Per defensar que "som una empresa familiar catalana i, per tant, espanyola"

Freixenet tem patir "boicot a Catalunya"

Josep Lluís Bonet

El president de Freixenet, Josep Lluís Bonet, ha alertat en el Foro Nueva Economía que "patim un boicot a Espanya per vendre cava català i temo ara també un boicot a Catalunya per defensar que som espanyols". "El boicot al nostre cava ens afecta, ens fa mal moral, però poc material", ha matisat, tot i això. Bonet ja va manifestar dies enrere en declaracions a The New York Times que "Catalunya és una part essencial d'Espanya i ha de seguir sent-ho".

L'empresari s'ha mostrat contrari a la independència de Catalunya i en aquest sentit ha assegurat que cada vegada més catalans desitgen ser també espanyols. Malgrat això, Bonet accepta una consulta legal i pactada amb l'Estat en considerar que "preguntar a la població no és dolent".

"Freixenet és una empresa familiar catalana i, per tant, espanyola", ha remarcat, a més de sentenciar que "si Catalunya arribés a independitzar-se, cosa que no crec que passi, hauríem d'adaptar-nos perquè Espanya suposa encara el 20% de les nostres vendes".

Publicitat
Publicitat

83 Comentaris

Publicitat
#69 BEJOTA, BCN, 18/11/2013 - 16:24

La revista británica publicó un reportaje titulado 'La fiesta ha terminado', donde analizaba la crisis económica española y en el que hacía alusión a los nacionalismos como parte del problema ("THE ECONOMIST").

#68 Periku, Terrassa, 06/11/2013 - 23:45

La primera cosa que ha de fer Freixenet per tenir-me de client es fer un bon cava. Entenc que com que no el fan gaire bo, depenguin de les seves vendes a Espanya. Els comentaris del Sr. Bonet fan la resta. Del seu principal competidor Codorniu, nomes compro el rosat i molt decent Pinot Noir.

#66 calu, livorno, 06/11/2013 - 14:10

Freixenet=pixats d'ase!

#65 JOAN, m´agrada el cava, 05/11/2013 - 23:55

Sr.Bonet,
Pot comptar amb un client mes a Catalunya. M´agrada el cava i compraré Freixenet per ajudar a enfortir una empresa catalana i per tant espanyola.
Ens fan falta molts mes empresaris com vosté. Endavant!

#64 xavi, Barcelona, 05/11/2013 - 23:28

Jo no compro freixent. Prefereixo altres q em cauen mes simpatcs o mes llestos I no es declaren espanyols. Díga-i boicot o com vulguis. Home, si freixenet fos la bomba de bo ja el compraria perono es el cas