Publicitat
Economia · 25 de Març de 2009. 18:38h.

Fornesa "no veuria malament" que desapareguin els bancs inviables

Criteria encara no té una bona oferta per Port Aventura

Fornesa "no veuria malament" que desapareguin els bancs inviables

Ricard Fornesa, durant l'entrevista

El president de Criteria Caixa Corp, el holding de participacions de La Caixa, ha assegurat que "no veuria malament que les entitats financeres que no es puguin mantenir per si soles desapareguin per garantir el bon funcionament de l'economia". Ha afegit que a les entitats "que van bé, cal impulsar-les; a les que van mitjanament, cal acabar d'ajudar-les, i a les que van malament, que sigui el que Déu vulgui". En declaracions a Catalunya Ràdio, ha afirmat també que "el 1984 van desaparèixer 56 bancs a Espanya i no va passar res; simplement, les entitats que no es podien sostenir per elles mateixes van desaparèixer".

D'altra banda, Fornesa ha dit que Criteria es vol desprendre de "la major part" de Port Aventura, però "per ara no hi ha cap oferta que convenci". Ha assenyalat que "buscar un soci industrial pot ser bo per a Port Aventura, però en aquests moments no hi ha cap oferta que valgui la pena tenir en consideració".

Sobre la participació de Criteria a Repsol, que s'acosta al 13%, Fornesa ha deixat la porta oberta a "començar les negociacions amb els qui estiguin interessats en comprar", però ha reconegut que "no és un bon moment per vendre, perquè les companyies estan valorades en borsa per sota del seu valor".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat