Publicitat
Economia · 7 de Maig de 2009. 16:51h.

Fornesa exculpa Zapatero de la crisi

"La culpa és de tots, cadascú en el seu nivell", diu l'expresident de Criteria

Fornesa exculpa Zapatero de la crisi

Fornesa, en la darrera roda de premsa com a president de Criteria

Ricard Fornesa, en la seva darrera roda de premsa com a president de Criteria, ha exculpat el president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, de la crisi econòmica. A Fornesa se li ha preguntat si compartia l'opinió de Gerardo Díaz Ferrán, president de la CEOE, qui havia dit que "el problema que tenim no és la greu crisi... són els anys de Zapatero". Fornesa ha indicat que "no donaré una opinió política", però ha afegit que "la culpa és de tots, cadascú en el seu nivell, segons sigui la major responsabilitat i categoria de la persona. El consum es va desbordar, l'endeutament de la gent, també... Es repeteix sempre en un cicle de prosperitat. Tots tenim una mica de culpa. La política no s'ha atrevit a limitar els desitjos dels ciutadans. Tothom volia comprar pisos, hipoteques i cotxes. Tothom veia el que passaria. No volguem responsabilitzar a la política dels mals de tothom".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 msauric, Barcelona, 14/05/2009 - 16:02

Ah, que be, s'ha quedat tranquil? Potser que entonin un mea culpa. El Zapatero no en te tota la culpa, però sí que la té en no prendre mesues efectives per parliar-la la crisi. tot el que diu es fer volar coloms. No n'és responsable d'això?

#1 ton, sallent, 11/05/2009 - 19:17

ja em perdonarà sr. Fornesa, jo no en tinc, cap culpa d´aquest festival que han montat vostés els de les caixes i bancs amparats amb els especuladors i aprofitant-se de la gent amb menys recurssos i el vist-i-plau dels pol-lítics, no fotem senyor...