Publicitat
Economia · 12 de Març de 2013. 13:31h.

Foment signa un Corredor Mediterrani que passa per Madrid

Continua la política de confusió de traçats ferroviaris del Govern central

Foment signa un Corredor Mediterrani que passa per Madrid

La ministra Pastor, en una imatge d'arxiu

La ministra de Foment, Ana Pastor, ha signat a Brussel·les un acord amb els responsables de transports de França, Itàlia, Eslovènia i Hongria mitjançant el qual s'impulsa el transport ferroviari de mercaderies a través del Corredor Mediterrani a la Unió Europea.

La confusió rau en la lletra petita de l’acord. El document preveu la creació de la Comissió Executiva del Corredor Ferroviari de Mercaderies número 6, la ruta inicial del qual es defineix com Almeria-València/Madrid-Saragossa/Barcelona-Marsella-Lió-Torí-Milà-Verona-Pàdua/Venècia-Trieste/Koper-Liubliana-Budapest-Zahony (frontera Hongria-Ucraïna).

Aquest acord confirma la voluntat del Govern espanyol de fer passar com a part del Corredor Mediterrani allò que s’havia anomenat “Corredor Central”. La nota de premsa del Ministeri de Foment, al contrari del que és habitual, s'ha enviat sense mapes de traçat.

Publicitat
Publicitat

111 Comentaris

Publicitat
#71 carme, Sabadell, 18/07/2013 - 14:35

De tots els polítics madrilenys no hi ha ni un que sàpiga que Madrid NO està al Mediterrani???????????

#70 ccc, bcn, 13/03/2013 - 21:55

Sincerament, aquesta línea extra ens beneficia. Però alguns prefereixen fer-se mal si fan més mal a Madrid, prefereixen la mentira propagandista q la veritat que ajuda. Llastima.

#69 ccc, bcn, 13/03/2013 - 21:49

Veig els comentaris i al·lucino. El mateix Conseller de Territori i sostenibilitat Sr Vilà i Vicente diu q hi haurà línea de mercaderies per la costa, q passarà per Tarragona i CAstellò fins a Almeria. Q es fa una altre per l'interior per Madrid fins a Algecires i q passa per Tarragona.

#68 badapetita, Badalona, 13/03/2013 - 19:40

Quina tozuderia en fer passar per Madrid el corredor del Mediterràni. Deixant a Castelló i Tarragona fora d`aquest traçat, Aquests de Foment amb l'Ana Pastor al seu front, s'han tornat a cobrir de glória amb la nova proposta. El sentit radial de les xarxes de comunicació, a Espanya segueix present.

#67 -emilio, a, 13/03/2013 - 17:06

pobres catalanistas, es que ni leer saben. Al final resulta que el corredor mediterraneo tiene dos ramales, uno que empieza en Almeria pasa por Valencia y llega a Barcelona y otro que empieza en Madrid pasa por Zaragoza y llega a Barcelona y desde aqui ambos ramales siguen hacia el resto de Europa.

#67.1 Ruben, Reus, 21/03/2013 - 21:41

emilio lea esto, madrid no esta en el mediterraneo, así que, por qué tiene que ir dicho corredor hasta ahi? para beneficiar a Madrid?? y al PP?