Publicitat
Economia · 16 de Gener de 2023. 12:03h.

Foment pressiona per un acord ERC-PSC

Sánchez Llibre reclama que els Pressupostos contemplin l'ampliació de l'aeroport i el Hard Rock

Foment pressiona per un acord ERC-PSC

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, ha emplaçat ERC i al PSC a arribar aviat a un acord pels Pressupostos i, en una entrevista a Els matins a TV3, ha dit que "estic d'acord amb els dos plantejaments i el que els hi demano és que continuïn dialogant i que arribin a un acord positiu per al país".

Sánchez Llibre ha dit que "es tracta d'aprofitar uns recursos que estan al voltant dels 40.000 milions d'euros i també que es pugui donar viabilitat a una sèrie d'infraestructures que per als empresaris de Catalunya són molt importants com són la B-40, l'ampliació de l'aeroport, el contracte amb Renfe i els desplegament del Hard Rock".

El president de Foment també ha dit que "l'únic subjecte passiu que té possibilitats d'aprovar aquests pressupostos és el PSC" i ha demanat al Govern, socialistes i Junts "responsabilitat per arribar a un acord".

"Entenc que el Govern vulgui materialitzar els Pressupostos que ha conformat, però també respecto els plantejaments del PSC que ha posat sobre la taula una sèrie d'infraestructures que van en la direcció de donar més competitivitat al nostre teixit industrial", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 La Carbo Cated, El Prat de Llobregat, 16/01/2023 - 12:35

Lo del tejido industrial suena a cachondeo la de empresas y empresas que se deslocalizaron, que cerraron en la crisis del 2008, durante la pandemia y demás.
Quien tenga datos de número de empresas industriales, empleo directo e indirecto que genera, millones de facturación podrá desmentirme o asentir lo que digo.

#1 Marc de Vich, Vich, 16/01/2023 - 12:19

Mientras que los que gobiernan no sepan lo que cuesta ganar un céntimo de euro, lo mejor que pueden hacer es como hacen el resto de los mortales, estudiar, entrar de aprendices, trabajar duro con el sudor de su frente y el día que lo ganen pedir permiso a los demás para hablar, menuda panda de vividores, más gastos, más intereses, más beneficios