Publicitat
Economia · 22 de Novembre de 2011. 19:59h.

Foment nega que Barajas tingui privilegis

Diu que El Prat no està discriminat en vols internacionals respecte a Madrid

Foment nega que Barajas tingui privilegis

Imatge de l'aeroport de Madrid-Barajas

Un portaveu del ministeri de Foment ha negat que l'aeroport de Barajas gaudeixi de privilegis respecte al del Prat en relació amb vols internacionals, en contra del que afirma CDC en un comunicat que fa referència a una esmena del seu eurodiputat Ramon Tremosa, aprovada al Parlament Europeu.

Segons ha declarat aquest portaveu de Foment a e-notícies, "aquest afer està liberalitzat des del 1993, i no hi ha cap tractat bilateral entre Espanya i un altre país que suposi una limitació en aquest sentit".

Ha afegit que quan hi ha algun obstacle perquè "qualsevol companyia aèria utilitzi un aeroport espanyol, sempre se li concedeix l'autorització corresponent". Respecte d'això, s'ha referit a una autorització concedida a Singapore Airlines en relació amb l'aeroport del Prat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Enric, Chicago, 24/11/2011 - 05:45

Es clar, per aixo si vols anar directament de Chicago a Barcelona ho has de fer amb la companyia aerea del Paquista... O si voles amb la companya de l'imperi, has de creuar Barajas de punta a punta per agafar el vol a Barcelona...

#3 jp, barcelona, 23/11/2011 - 20:29

Santsenc. com podeu ser tan garrullos i no tenir mica de vergonya de fer el ridicul escrivint vagenades continuament

#2 JoanMarti, Abrera, 23/11/2011 - 18:30

jajajajajajajjajajajajja, jajajajajj,

#1 santsenc, Vila de Sants, 23/11/2011 - 12:46

Si no aconseguim el pacte fiscal no serà un fracàs, si no aconseguim que Barajas no sigui afavorida no serà un fracàs, si no aconseguim el corredor Mediterrani no serà un fracàs. Mentre Duran i Lleida segueixi cobrant un sou i dietes no serà un fracàs.