Publicitat
Economia · 25 d'Octubre de 2010. 23:27h.

Florentino Pérez perd pes a Abertis

Tres representants del fons de capital risc CVC substitueixen els d'ACS

Florentino Pérez perd pes a Abertis

Salvador Alemany, president d'Abertis, amb Florentino Pérez, president d'ACS

El consell d'administració d'Abertis ha aprovat el nomenament de tres nous vocals que representen a la societat de capital risc CVC, nou accionista de la companyia. Jaume, Santiago Ramírez i José Antonio Torre de Silva, els tres membres de CVC Capital Partnerts, substituiran Antonio García Ferrer, Javier Echenique i juliol Sacristán, representants fins ara d'ACS.

ACS va acordar el mes d'agost traspassar una participació del 15% d'Abertis a CVC, i segons el pacte d'accionistes firmat per ambdues empreses, el dret de vot dels sis consellers de CVC i ACS en Abertis està de fet en mans de CVC, ja que aquest té la majoria al consell de les dues societats que es van crear per al traspàs d'accions.

Florentino Pérez, Ángel García Altonazano i Miguel Ángel Gutiérrez, representants d'ACS, mantenen el seu lloc com a vocals, mentre que el president d'Unicaja, Braulio Medel, deixarà el seu lloc "per motius personals", després que la caixa andalusa rebaixés sensiblement la seva participació a la concessionària.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat