Publicitat
Economia · 12 d'Abril de 2011. 22:46h.

Fitch posa Unnim al nivell de 'bo escombraries'

L'agència es refereix a les dificultats de la caixa per incrementar el seu capital

Fitch posa Unnim al nivell de 'bo escombraries'

Imatge de directius de la caixa Unnim

L'agència Fitch ha rebaixat el nivell del bo d'Unnim, la fusió de les caixes de Sabadell, Terrassa i Manlleu, fins al que es coneix com a bo escombraries, segons ha comunicat l'entitat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors.

Segons el seu informe, Fitch ha rebaixat el ràting d'Unnim a causa de la nova situació en què es troba la caixa davant de la necessitat d'incrementar la seva reserva de capital a curt termini, partint d'una "base baixa", i al context al qual es troba, dominat per les "febles perspectives" de l'economia espanyola.

A més, Unnim ha de reconduir la seva important exposició al mercat immobiliari espanyol, i la seva necessitat de buscar capitals continua sent un repte, ja que "els mercats majoristes romanen tancats per a moltes caixes, i hi ha una competició molt forta pels dipòsits minoristes".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 JGC infounnim, Terrassa, 13/04/2011 - 13:36

Enric Mata ex director general de Unnim ha CatRadio va dir: al inversionista li promet-ho que es una entitat sanejada, i pot donar beneficis.

El Banc d'Espanya sabia les domiciliacions il.legals en illes Caiman d'aquesta entitat y d'altres. Ningú es pregunta ara on estan aquest grans capitals.