Publicitat

El diari proper a ERC avança els Pressupostos a les onze del matí

Filtració a l'Ara

Notícia de l'Ara

El diari Ara ha avançat, a les onze del matí, el projecte de llei de Pressupostos de la Generalitat fins i tot abans que fos lliurat pel vicepresident Oriol Junqueras al Parlament. La filtració ha provocat malestar entre els periodistes econòmics que esperaven, a la cambra catalana, la compareixença del vicepresident.

D’aquesta manera, el diari, considerat proper a ERC, ha publicat el document on es detallen les diferents partides pressupostàries elaborades pel departament, entre elles els 5,8 milions en concepte de “processos electorals i consultes populars”, així com “processos de participació ciutadana”.

“L’articulat de la llei que aquest dimarts ha presentat el vicepresident, Oriol Junqueras, al Parlament i a la qual ha tingut accés l'ARA estableix en la seva disposició addicional 31 que ‘el Govern, dins les disponibilitats pressupostàries per al 2017, ha d’habilitar les partides per garantir els recursos necessaris en matèria d’organització i gestió per fer front al procés referendari sobre el futur polític de Catalunya en el marc de la legislació vigent en el moment de la seva convocatòria”, explicava el diari.

97280-3.jpg

El Govern, en nota de premsa, va informar ahir que “demà dimarts, 29 de novembre, el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, portarà al Parlament el Projecte de llei de pressupostos de la Generalitat de Catalunya i el Projecte de llei de mesures fiscals, financeres i administratives per al 2017”.

“Després que el Govern hagi aprovat els dos avantprojectes, Junqueras es traslladarà al Parlament per lliurar-los a la presidenta de la cambra catalana, Carme Forcadell. Tot seguit, mantindrà una reunió amb els portaveus dels grups parlamentaris i, en acabar, oferirà una roda de premsa per explicar els trets principals dels pressupostos als mitjans de comunicació”, afegia la nota de premsa.

En aquest sentit, es detallava “l’ordre de l’acte serà el següent: 11.45h. Arribada del vicepresident al Parlament i trasllat al despatx de la presidenta; 12:00h. Lliurament dels Pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2017, continguts en un llapis de memòria, a la presidenta, Carme Forcadell”; 12:15h. Reunió amb els portaveus dels grups parlamentaris a la Sala 4. 13:00h. Roda de premsa a la Sala de Grups”.

1 Comentaris

Publicitat
#1 Pere Pagès, CATALÀ FERT DE LLEPA CULS DEL PUSÉS, 29/11/2016 - 17:32

EL DIARI INDEPENDENT.... JA JA JA JA JA JA JA, JA JA, JA, JA,