Publicitat
Economia · 24 de Març de 2022. 19:08h.

Fi de la lluna de mel entre Foment i Moncloa

La patronal acusa Pedro Sánchez de “manca de lideratge”

Fi de la lluna de mel entre Foment i Moncloa

Foment del Treball, en un comunicat, alerta que “ens trobem davant d’una emergència nacional tant social com econòmica”, i afegeix que “estem davant aquesta situació per la manca de lideratge del govern d’Espanya, la qual amenaça greument la supervivència d’empreses, famílies i autònoms, i pot desembocar en una explosió social de greus conseqüències”.

Per aquest motiu, Foment del Treball insta i demana al Govern de l’Estat espanyol “que lideri i resolgui aquest conflicte de gran magnitud” i que actuï ràpidament “des d’avui mateix” en l’aplicació de mesures econòmiques, a través de subvencions o via impostos per rebaixar el preu dels carburants i de l’energia i perquè els transportistes puguin reprendre la seva activitat.

Foment va convidar el passat mes de juny al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, a l'acte de condecoració a l'editor Javier Godó, que coincidia amb el 250 aniversari de la patronal.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Andrea, Barcelona, 25/03/2022 - 00:04

Sánchez no lidera, Macron sì, ya ha dicho lo que va a hacer a partir del 1 de abril. ¿Cuándo aplicará Sánchez su plan económico para España?: ¿el 1 de abril?

#2 Fran, Calonge, 24/03/2022 - 19:39

Cuando tus amigos Lazis cortaban las carreteras no se te escucho. HIPOCRITA anda y vete a ver Puchi para darle el parte como hiciste hará poco.

#1 David, FOLGUEROLES, 24/03/2022 - 19:38

Para mi que Foment se ha olido la tostada y rompe la luna de miel y lo que se tercie. No vaya a ser que el Sanchez se jubile y ellos se queden sin padrino.