Publicitat
Economia · 11 de Novembre de 2013. 21:17h.

Fernández Díaz recorda a Seat el seu “compromís amb Espanya”

El ministre de l’Interior assegura que “no només produeix riquesa a Catalunya”

Fernández Díaz recorda a Seat el seu “compromís amb Espanya”

Fernández Díaz, durant la visita a Seat

El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha recordat a l’empresa automobilística Seat el seu “compromís” amb Espanya i que “no només” produeix riquesa a Catalunya sinó també a la resta de l’Estat espanyol.

El ministre ha presidit avui a Martorell la inauguració de "Seat al Sol", la planta solar més gran de la indústria de l'automòbil, en un acte en què ha estat acompanyat pel president del Comitè Executiu de Seat, Jürgen Stackmann .

Fernández Díaz ha començat la seva intervenció recordant el naixement d'aquesta empresa (fundada per l'INI el 1950), per subratllar a continuació que des del començament ha estat "íntimament lligada a la imatge d'Espanya. Sí pensem en el símbol del que es va anomenar el desenvolupisme espanyol, a tots ens ve al cap el turisme estranger i la imatge dels primers cotxes Seat a les nostres carreteres".

També ha emfatitzat que amb el pas dels anys, l’empresa , ja formant part del Grup Volkswagen, "no ha perdut mai el seu segell espanyol" i que ha anat identificant-se amb "l'Espanya que sap fer les coses a nivell internacional i amb la qual és respectada perquè innova i millora, sempre sense perdre la seva idiosincràsia".

Per això, Jorge Fernández Díaz ha afirmat que “Seat és la història d'un compromís amb el seu país, amb Espanya. No és només una de les grans marques que porta el nom d'Espanya per molts països del món associat a una empresa capdavantera, innovadora i de qualitat".

En aquest sentit, ha destacat que SEAT "és una empresa que produeix riquesa i prosperitat no només a Catalunya, on està assentada la seva planta, sinó en altres comunitats autònomes com País Basc o Madrid, per citar algunes on l'empresa auxiliar de l'automòbil és forta. Així ho demostra que més del 60% dels seus proveïdors són espanyols. Seat està compromesa amb el desenvolupament del benestar de les famílies espanyoles i amb la creació de riquesa a tot Espanya".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#3 ton, sallent, 12/11/2013 - 19:07

i perqué no parlem de si algún día algún model de la Seat portarà un nom d´algún lloc de Catalunya, perqué aixó no ha passat mai bhi ha alguna resposta sr. Fernández.

#3.1 LUCES, Barcelona, 17/11/2013 - 19:23

Porque no se vendería ni un solo coche, y si se vendiera uno, seria en Catalunya, claro que, si tu aseguras que vas a comprar 300.000 coches cada año durante la vida del coche, que son 7 años, encantados de la vida, pero me temo que no va a ser asi...hay que pensar un poquiiiiiito mas....

#2 joan, bdn, 12/11/2013 - 10:25

QUina visió més provinciana d'una empresa. Quin tuf de naftalina.

#1 Xipolleig, Barcelona, 12/11/2013 - 00:32

El ministro del Interior ha assistit a l'acte, perquè volia recordar als ministres franquistes, els seus referents, que feien el " paripé" d'inaugurar una fàbrica de cotxes a Catalunya, lloc on NO VOLIEN, però que es va fer per INDICACIONS de FIAT, impulsora del projecte

#1.1 BEJOTA, bcn, 13/11/2013 - 14:27

ÉL MINISTRE LÓPEZ RODÓ ,VA CONVENZA A FRANCO QUE POSAR-LA A BARCELONA EN COMPTES DE CARTAGENA. 20 MIL LLOCS DE TREBALL DIRESTES I AMB PROTECCIONISME (500 UNITATS PER UNA DE LA COMPETENCIA).HAURIAN D'ESTAR AGRAÏTS ALGÚNS...